FOTO: Programe culturale estivale la Sovata Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1336 Vizualizări

FOTO: Programe culturale estivale la Sovata

La Sovata, la sfârșitul săptămânii trecute a început, pentru a cincea oară, seria de evenimente de vară. Acestea au avut priză la public, numeroși participanți delectându-se cu muzica și dansurile de pe scena amenajată în Parcul Petőfi din stațiune.

Conducerea Orașului Sovata a dorit, prin realizarea acestor evenimente culturale, să creeze oportunități de recreere atât pentru turiști, cât și pentru localnici.

Spectacolele vor fi organizate și în continuare, participanții putând  urmări acum pe lângă interpreți locali, interpreți și ansambluri populare naționale. Astfel, pot fi admirate ansamblurile de dansuri populare și moderne din Sovata, echipe de aerobic, kango, zumba, Ansamblul Profesionist Mureșul din Târgu Mureș, secția română și maghiară, Ansamblul de dansuri populare Bekecs, Doina Hundorfului, Spice Mureșene, dar  și interpreți din alte genuri muzicale.

Spectacolele au loc de joi până luni, de la ora 20:00 (în unele cazuri de la ora 19:00), pe scena amenajată din Parcul Petőfi.

Seria de evenimente sunt organizate din 2016 de către Asociația Culturală Bernády împreună cu Centrul Național de Promovare și Informare Turistică  și cu sprijinul Consiliului Județean Mureș și Primariei Orașului Sovata.

Puteți găsi informații exacte despre datele evenimentelor și ale artiștilor interpreți pe pagina de Facebook Visit Sovata. (S.G.)

Sursa foto: Primăria Orașului Sovata

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE