Home / Slider / VIDEO; FOTO: Ultimele pregătiri pentru ”#loveReghin Day&Night”

VIDEO; FOTO: Ultimele pregătiri pentru ”#loveReghin Day&Night”

Distribuie

Pregătirile pentru prima ediție ”#loveReghin Day&Night” care va avea loc la Pădurea Rotundă din Reghin sunt în toi. Ziua de joi a fost cea a pregătirilor pentru sărbătoarea reghinenilor care va monopoliza spațiul primitor al Pădurii Rotunde.

„Ziua de joi am denumit-o Ziua 0. Este ziua în care se montează scena, luminile, se pregătește sonorizarea. Ziua în care comercianții și producătorii locali își  amenajează standurile, se fac ultimele verificări și să ne asigurăm că totul este pregătit pentru ziua de vineri”, afirmă reprezentanții Primăriei Reghin.

La loc de cinste este brandul ”#loveReghin Day&Night”, care tronează întreaga pășune a Pădurii Rotunde.

„Am creat un nou brand pentru acest eveniment. L-am reinterpretat, l-am reîmprospătat și i-am atribuit noi valori. Am ales locul de desfășurare în așa fel încât să avem spațiu suficient , să nu deranjăm pe nimeni cu muzica, să nu încurcăm circulația. Un alt motiv întemeiat pentru alegerea locației a fost dorința noastră de a ,,ajuta,, Pădurea Rotundă să-și recapete popularitatea și strălucirea de altădată. Din același motiv am conceput literele volumetrice pentru sigla #loveREGHIN, un gigant de 18 x 2 metri care va fi păstrat permanent la Pădurea Rotundă, devenind astfel o atracție turistică, un punct atractiv de promovare, un simbol pentru sentimenul care ne însoțește atunci când ne gândim la tot ceea ce înseamnă natură, comunitate, Reghin În virtutea aceluiaș scop, ne dorim un eveniment prin care să promovăm și să susținem artiștii locali, să încurajăm Horeca locală, comercianții și nu în ultimul rând producătorii locali care au nevoie de o platformă pentru a-și valorifica produsele”, declară reprezentanții primăriei Reghin.

Startul distrsacției va fi dat vineri seara, ora 20, cu recitalurile susținute de artiștii locali Szabó Előd și Florin Vos, urmați de clujeanul DJ Modee va mixa cover-uri celebre din anii `70, `80 și `90.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.