Home / Sanatate / Clinica ZonaMed, concepție modernă în abordarea tratării pacienților

Clinica ZonaMed, concepție modernă în abordarea tratării pacienților

Distribuie

Modul în care un cabinet medical își întâmpină pacienții va influența, în mare măsură, și relația ulterioară creată cu aceștia. Situată în centrul orașului Târgu Mureș, pe strada Revoluției nr. 2, Clinica
ZonaMed primește pacienții într-un mediu cu totul special, încurajându-i să-i calce pragul, fără teama că vor intra într-o instituție medicală. Ambientul elegant, muzica liniștită din fundal, promptitudinea asistentelor care întâmpină pacientul și profesionalismul medicilor din această clinică dau o nouă dimensiune noțiunii de abordare și tratare a bolnavului.

Istoria ZonaMed a început în anul 2008, cu un Laborator de analize medicale situat în Târgu Mureș, pe strada George Coșbuc nr. 1, iar în anul 2021 activitatea s-a extins prin deschiderea Clinicii Zona Med, unde pe lângă un Punct de recoltare a probelor pentru analize medicale funcționează și cabinete medicale, unde sunt efectuate consultații în specialitățile: Chirurgie cardiacă (Prof. Dr. Horațiu Suciu), Pneumologie (Dr. Corina Mărginean), Cardiologie (dr.Lavinia Crişan-Creţu, Dr.Somkereki Cristina, medic specialist cardiolog), Chirurgie generală (Dr. Sorin
Sorlea), Urologie (Dr. Adrian Chiujdea, Dr. Orsolya Sorlea și Dr. Sever Chiujdea). O echipă de medici consacrați pun la dispoziția pacienților propriile competențe profesionale, realizând investigații de stabilire a unor diagnostice corecte, cu ajutorul echipamentelor medicale de înaltă performanță, și tratamente adecvate.
„Am dorit să extindem activitatea ZonaMed printr-o concepție modernă în abordarea tratării pacienților noștri, așa încât să aibă impresia că am pășit noi în casele lor și am venit să îi tratăm. Acest lucru l-am gândit urmărind mai multe aspecte: în primul rând ambientul, care oferă căldură și senzația de casă primitoare, și în al doilea rând de gazde amabile și de încredere,
ceea ce rezultă din înalta calitate a actului medical acordat și din acuratețea rezultatelor analizelor de laborator”, a oferit mai multe detalii Dr. Natalia Chiujdea, manager ZonaMed.

Pacienții sunt primiți într-un mediu cu totul special

Pacienții se pot adresa Clinicii ZonaMed pentru recoltarea de probe biologice pentru analize medicale de laborator GRATUITE, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist aflat în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate.
Laboratorul ZonaMed efectuează peste 300 de tipuri de analize, iar corectitudinea rezultatelor de laborator este garantată de Certificarea ISO 15189/2013, acreditare Renar menținută constant, fără întrerupere din anul 2009, și de profesionalismul echipei medicale conduse de Dr. Vlad Cotlarciuc, medic primar medicină de laborator.
Curând, în cadrul Clinicii ZonaMed se vor efectua consultații pentru diagnosticul și tratarea afecțiunilor din timpul somnului, de la patologii respiratorii (apneea de somn) la cele neurologice (hipersomnii, epilepsii nocturne), insomnii sau tratarea complicațiilor cardiovasculare corelate cu aceste afecțiuni. Consultațiile vor fi realizate de către Dr. Corina Mărginean, medic primar pneumolog, doctor în științe medicale, cu studii complementare în explorări funcționale respiratorii speciale, endoscopie bronșică, somnologie.

Arina TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Conferința de diseminare și promovare a Proiectului Correctional la Penitenciarul Târgu Mureș

Distribuie Penitenciarul Târgu Mureș a organizat joi, 28 martie, conferința de diseminare și promovare a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.