Home / Sanatate / Farmaciile Belladona, aproape trei decenii de activitate sub deviza „Empatie, compasiune, dăruire, profesionalism”

Farmaciile Belladona, aproape trei decenii de activitate sub deviza „Empatie, compasiune, dăruire, profesionalism”

Farmacia independentă Belladonna a fost înființată în anul 1993 la inițiativa doamnei Antonie Valeria – Farmacist Primar, proprietar de farmacie.
Unitatea face parte din lanțul farmaciilor independente ETHICA, fiind orientată exclusiv pe pacient și mai puțin pe marketing.
În 1997 s-a înființat salonul de înfrumusețare și întreținere corporală Belladonna, iar în anul 2001 a fost înființată farmacia Selena, cu profil în medicina alternativă, îndeosebi homeopatie, fiind prima farmacie din județ care are acest profil. Belladona eliberează rețete compensate și gratuite, având relații contractuale cu CAS Mureș.
Farmacia dispune de un laborator propriu, în care sunt preparate, pe bază de formule magistrale și formule proprii ale farmaciei soluții, creme, șampoane, uleiuri volatile.
Totodată, unitatea farmaceutică este specializată și în eliberarea de produse homeopatice, de gemoterapie, aromaterapie, fitoterapie și apifitoterapie.
Contact Farmacia Belladonna: Str. Rodnei, nr. 59, Târgu Mureș; telefon: 0265-269.971; program luni-vineri 8:00-20:00, sâmbătă-duminică: 9:00-13:00.
Contact Farmacia Selena: B-dul 22 Decembrie 1989, nr. 38-42; Târgu Mureș, telefon: 0265-218.429; program: luni-vineri 8:00-20:00, sâmbătă: 9:00-15:00, duminică – închis.
e-mail: belladonna.selena@yahoo.com; Pagina web: www.belladonna-selena.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Farmaciștii, rol important în sistemul de sănătate publică

Farmaciștii și-au extins atribuțiile în sistemul farmaceutic, dar este nevoie de o ”extindere a activității …