Patru cazuri noi de infecție cu SARS-COV-2 în ultima săptămână Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 449 Vizualizări

Patru cazuri noi de infecție cu SARS-COV-2 în ultima săptămână

În ultima săptămână, 16-23 iulie, în județul Mureș au fost înregistrate patru cazuri de infecție cu virusul SARS-COV-2, ajungând la 29.990 de cazuri, iar două persoane au fost reconfirmate pozitiv, potrivit datelor furnizate de Instituția Prefectului jud. Mureș.

Dacă la finalul săptămânii trecute, era o singură persoană internată confirmată pozitiv în spitalele din județ, la finalul acestei săptămâni, sunt 2. Vestea bună e că la finalul acestei săptămâni mai sunt opt persoane internate cu suspiciune de infecție cu SARS-COV-2, față de 11 acum o săptămână, iar alte cinci persoane s-au vindecat, potrivit datelor DSP Mureș.

Numărul persoanelor care s-au externat la termenul de 10 zile (persoane confirmate pozitiv, dar asimptomatice) a rămas constant – 2.208 și cel al persoanelor care au fost externate la cerere – 813.

Până acum, 930 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat în spitalele din județul Mureș, potrivit datelor DSP Mureș, însă, din fericire, nu s-a mai înregistrat niciun deces în ultima săptămână.

În județul Mureș, 2 persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 165 de persoane se află în carantină la domiciliu.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE