Home / Administratie / Péter Ferenc, săgeți către echipa Dobre

Péter Ferenc, săgeți către echipa Dobre

Péter Ferenc a reacționat față de declarațiile echipei Dobre de la începutul săptămânii care au arătat spre Consiliul Județean și Primăria Târgu Mureș în problema nelămuririi încă a proprietarului terenului pe care ar urma să fie ridicat proiectul complex pe care îl numim generic Centrul de Arși.

 “Pot să pun și o întrebare? Patru ani de zile, domnul Florea care a fost primar PNL și domnul Dobre care a fost președintele Consiliului Județean din partea PNL de ce nu au rezolvat această problemă? Ei ne-au pus în situația în care a ieșit o hotărâre judecătorească care chiar este discutabilă, dă posibilitatea unor interpretări, iar în acest moment chiar suntem în situația în care noi am adus deja de două ori hotărâri ale Consiliului Județean ca să întabulăm aceste clădiri, dar juriștii de la Municipiu nu vor să accepte, nu vor să discute. Aici este o discuție juridică foarte delicată, unde trebuie să găsim calea de mijloc, pe care momentan nu am reușit să o găsim. Dar să ridice problema aceasta într-o confruntare internă, liberală, un lucru pe care ei ni l-au creat și ni l-au pus în cârcă, nu numai că este un lucru deosebit de regretabil, dar cred că este pe undeva și o nesimțire. Ceea ce ai creat tu, acum aștepți ca dintr-un moment în altul să rezolve altul și chiar ridici această problemă în fața presei”, a afirmat președintele CJ Mureș.

Declarațiile echipei Dobre pot fi citite dând click pe AICI (L.V.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Luduș: Creșă arondată la „Căsuța Fermecată”

În Legea nr. 1/2001 a Educației Naționale la articolul 27, alineatul 1, este specificat ca …