Proiect: 75.000 pentru Turul Ciclist al Ținutului Secuiesc Administratie
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 284 Vizualizări

Proiect: 75.000 pentru Turul Ciclist al Ținutului Secuiesc

Consilierii locali târgumureșeni vor avea pe ordinea de zi a ședinței ordinare din 29 iulie un proiect de hotărâre privind încheierea unui acord de colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Harghita pentru organizarea Turului Ciclist al Ținutului Secuiesc – 2021.

Potrivit adresei DJTS din județul vecin la evenimentul care va avea loc între 4-7 august vor participa cele mai bune echipe continentale de ciclism.

“În cadrul competiției vor lua startul 20-25 echipe, fiecare echipă având în componență 6 cicliști, personal tehnic, oficiali, toți aceștia depășind 200 persoane. Competiția este una de anvergură cuprinsă în calendarul competițional al Uniunii Cicliste Internaționale și a Federației Române de Ciclism, popularizarea acesteia făcându-se în mass-media din țară și străinătate. Considerăm că prezenţa în Târgu Mureş a acestui mare eveniment va reprezenta o modalitate însemnată de promovare a municipiului Târgu Mureş pe plan intern şi internaţional”, se arată în raportul care însoțește proiectul de hotărâre.

Prin acordul de colaborare, Municipiul Târgu Mureș s-ar obliga să suștină co-finanțarea competiției cu 75.000 de lei. (L.V.)

Sursa foto: arhivă

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE