Home / Consiliul Judetean Mures / ”Book vs. Facebook”, la Târgul Internațional de Carte Târgu Mureș

”Book vs. Facebook”, la Târgul Internațional de Carte Târgu Mureș

Aleșii județeni au aprobat recent, la sfârșitul lunii iunie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, finanțarea Târgului Internațional de Carte, din bugetul Consiliului Județean Mureș, cu suma de 60.000 de lei.

Evenimentul este organizat în luna noiembrie de Asociația Breasla Cărții Maghiare din România Centrul Cultural, în incinta Teatrului Național din Târgu Mureș.

”Ajuns la cea de-a XXVI-a ediţie, Târgul Internaţional de Carte va beneficia şi în acest an de participarea a cel puţin 50 de edituri și firme comerciante din România, Ungaria, Slovacia, Serbia, Anglia. Organizatorii estimează o medie de 8.000 de vizitatori şi aproximativ 10.000 de titluri expuse, ridicând calitatea cărților oferite”, se arată în descrierea evenimentului, în anexa hotărârii de Consiliu Județean.

În cadrul Târgului va fi promovat și un program sugestiv intitulat ”Book vs. Facebook”.

”Evenimentul se bucură de un interes deosebit din partea editurilor din ţară şi din străinătate, având, în proiectul de program, serate literare, prezentări de carte, întâlniri cu scriitori, dedicaţii, expoziţie a apariţiilor editoriale din ultimul an, alegerea celei mai frumoase publicaţii a târgului, spectacole de teatru, concursuri de literatură, ateliere educative pentru copii, proiecţii de filme pentru copii, work-shop- uri, program pentru tineri ”Book vs. Facebook” început anul trecut, dar și un concurs de literatură cu premii în cărți pentru toate categoriile de vârstă”, se mai arată în descrierea evenimentului.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Administrația Bazinală de Apă Mureș participă la „Let’s Do It, România!” 2021

INFORMARE DE PRESĂAdministrația Bazinală de Apă Mureș, prin Sistemele de Gospodărire a Apelor, participă la …