Reținut după ce a condus băut și a accidentat o persoană Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 334 Vizualizări

Reținut după ce a condus băut și a accidentat o persoană

Un bărbat din Târnăveni, bănuit că ar fi condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi ar fi accidentat un bărbat, a fost reţinut pentru 24 de ore, a anunțat de puțin timp Biroul de Presă al IPJ Mureș.

„La data de 23 iulie a.c., politiştii din Târnăveni au intervenit la un accident, produs pe DJ 142, în afara localităţii. La faţa locului, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 41 de ani, din Târnăveni, în timp ce conducea un autoturism,  ar fi  accidentat un alt bărbat, care se afla poziţionat în spatele unui ansamblu de vehicule. Victima, un bărbat de 50 de ani, din Suceava, a fost transportată la unitatea spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatului de 41 de ani i-a reieşit o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la unitatea spitalicească, în vederea recoltării probelor biologice”, a adăugat poliția.

În urma probatoriului administrat, faţă de cel în cauză, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. Cercetările continuă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE