Home / Recomandări zi de zi / Medicii, tratați rapid și eficient la BRD Cluj

Medicii, tratați rapid și eficient la BRD Cluj

Din această lună, două unități BRD din Cluj primesc clienții din sectorul medical cu o ofertă dedicată acestui segment de clientelă

Sucursala BRD Cluj Napoca, din Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 81-83, precum și agenția Napoca, din Piața Unirii nr. 31, sunt, din această lună, spațiile în care clienții din sectorul medical vor intra în contact cu consilieri specializați pentru a-și derula operațiunile și a primi consultanță personalizată.
Segmentul bancar ”BRD Expert Medical” regrupează sub o viziune dedicată produsele și serviciile destinate clienților din sectorul medical, indiferent de forma de organizare – profesii liberale sau profesii liberale organizate ca persoane juridice, cu cifra de afaceri mai mică de 1 milion EUR: pachete de cont curent, finanțarea investițiilor și a activității zilnice, asigurări și economisire.
Configurate în patru versiuni – ”Curajos”, ”Optimist standard”, ”Optimist Plus”, ”Optimist Premium”, pachetele de cont curent includ conturi, carduri, servicii de online banking, încasări și plăți sau retrageri gratuite de numerar în lei de la ATM.
În situația în care își doresc să-și modernizeze cabinetul, să-l extindă sau să și cumpere echipament medical de ultimă generație, clienții din sectorul medical au, de asemenea, la dispoziție oferta BRD de finanțare a investițiilor, care cuprinde credite din oferta proprie, dar și finanțări acordate prin intermediul programului IMM Invest, precum și prin leasing.
Desigur, clienții pot avea acces și la produse și servicii destinate finanțării activității zilnice: linii de credit, capital de lucru, scrisori de garanție, descoperit de cont pe carduri business sau carduri de credit business.
Partea de economisire nu este nici ea uitată, clienții putând alege din oferta variată de produse de economisire și investiții – fonduri mutuale, depozite cu randament indexat, plasamente în titluri de stat sau pe piețele de capital.
Puteți afla toate detaliile fie vizitând cele două unități bancare – Sucursala BRD Cluj din Bd. 21 Decembrie sau agenția Napoca, din Piața Unirii – fie pe site-ul BRD, la www.brd.ro/ExpertMedical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Mausoleul Habib Bourguiba, primul popas în periplul Tunisian

Info Trip-ul organizat de Amara Tour în Tunisia mi-a oferit posibilitatea să pornesc miercuri, 22 …