FOTO: B-unicii, părtași la aniversarea Fuchs România Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 233 Vizualizări

FOTO: B-unicii, părtași la aniversarea Fuchs România

La împlinirea a 20 de ani de activitate în România, compania Fuchs a demarat caravana națională prin care a dorit să ofere din bucuria lor și altor români.

„Pornim din inima României, din Curtea de Argeș, și vom ajunge în toate colțurile țării. Vrem să oferim momente pline de gust și fericire, așa că vom găti în fiecare zonă a țării pentru copiii din centrele de plasament sau bătrânii din căminele de vârstnici.E modul nostru de a spune Mulțumesc întregii țări, care ne-a ales de 20 de ani să fim condimentele preferate ale românilor”, au precizat reprezentanții compamiei Fuchs, care a poposit miercuri, 21 iulie la Târgu Mureș.

Mai exact, caravana Fuchs a poposit în curtea Căminului pentru persoane vârstnice din Târgu Mureș, rezidenţii de aici împreună cu cei de la Serviciul Social “Adăpost de Noapte” , fiind beneficiarii parteneriatului încheiat de Direcţia de Asistenţă Socială Târgu Mureș cu S.C. Fuchs Condimente Ro S.R.L.

„B-unicii din cadrul Căminului au marcat printr-un mod deosebit vizita oaspețior dragi, recitări de poezii, muzică, dans și voie-bună. Momentul de socializare care s-a creat în jurul “food truck”-ului în care sponsorii au gătit o tocăniţă de porc cu mămăliguţă și murături a fost unul extrem de gustat, brandul Fucks dând gust mâncării prin aromele și mixurile folosite. Mulțumim pe acestă cale Fuchs România pentru iniţiativă și pentru oportunitatea de a lega noi prietenii și nu în ultimul rând tradiționalul La mulți, mulți ani!”, a declarat dr. Anca Mariela Florea, directorul Căminului pentru persoane vârstnice Târgu Mureș.

rbt

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE