Coagularea unei comunități de afaceri prin intermediul inreghin.ro Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 211 Vizualizări

Coagularea unei comunități de afaceri prin intermediul inreghin.ro

Vara anului 2021 se anunță una extrem de activă pentru Farcaș Mihai-Dan, manager Expert IT din Reghin și, totodată, președintele Asociației OUR LIFETIME, cel care a lansat la începutul acestei veri proiectul inreghin.ro! Acesta presupune realizarea a 100 de website-uri gratuite pentru reghineni, scopul principal al proiectului fiind atragerea oamenilor de afaceri locali și reprezentarea lor în comunitatea oamenilor de afaceri.

„Îmi doream un proiect pentru oraș, pentru comunitatea reghineană, prin care să putem organiza grupuri de lucru și de discuții ale oamenilor de afaceri, ale producătorilor locali, ale meseriașilor și industriașilor ce mișcă economia locală. E vorba despre a putea identifica problemele comune, iar împreună să găsim soluții care să poată fi aplicate eficient. În Reghin există peste 2.000 de companii înregistrate la Registrul Comerțului, dintr-un total de 16.622 de firme la nivel de județul Mureș. Pe lângă aceste societăți, avem numeroase activități ale producătorilor locali, ale meseriașilor și persoane fizice autorizate și întreprinderi familiale și individuale”, a precizat Farcaș Mihai-Dan.

35.000 euro alocați pentru 100 site-uri gratuite

În acest sens, a fost bugetată suma de 35.000 euro pentru acest proiect a cărui durată de implementare este de 18 luni.

„Prin grupul de firme Expert IT, Centrul Medical Galenus, Expert Solution Developer și cu suportul Asociației OUR LIFETIME, am alocat un buget de 35.000 de euro pentru una din problemele timpurilor actuale. Este vorba de asistarea gratuită a 100 de instituții locale sau afaceri locale, în realizarea unui site de prezentare, configurarea unui email @inreghin.ro, crearea unei pagini de facebook și o ședință foto pentru reprezentanții afacerii și a produselor/serviciilor. Atât prezența cât și reprezentarea online a afacerilor sau a diverselor servicii și produse puse la dispoziție pot aduce un major impact asupra profitabilității și extinderii unei afaceri. Implicit, îmi doresc prin acest proiect să mărim numărul de locuri de muncă din oraș, să încurajăm consumul de produse și servicii locale și să sprijinim economia locală”, spune Farcaș Mihai-Dan.

Care e mecanismul?

„E simplu, iar pașii de făcut sunt detaliați pe pagina proiectului, secțiunea Alătură-te. În câteva etape care includ înscrierea, interviul, conținutul și lansarea, mă aștept că ne vom cunoaște mai bine și că vă voi convinge asupra importanței de a vă implica și a participa la discuții viitoare ce privesc viitorul economiei locale a Reghinului. BINEÎNȚELES, că beneficiul d-voastră va fi lansarea unui site de prezentare și o experiență nouă, care vă va deschide oportunități noi. Ca beneficii suplimentare, dacă ai deja o pagină web dezvoltată și dorești să o conectăm în platforma inreghin.ro prin referință către pagina ta, scrie-ne un mesaj pe contact@ourlifetime. org cu privire la proiectul ”100 site-uri pentru Reghin”. Astea fiind spuse, cine vrea să se alăture comunității oamenilor de afaceri, o poate face dacă intră pe https://www.facebook.com/ groups/oameni.de.afaceri/ ”, spune Farcaș Mihai-Dan.

(A.Z.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE