Home / Invatamant / Creșă nouă, în pregătire la Sărmașu

Creșă nouă, în pregătire la Sărmașu

Distribuie

Conducerea Primăriei orașului Sărmașu a atribuit, în data de 23 iulie 2021, firmei Lucicor Prod SRL Bistrița Năsăud, un contract care are ca obiectiv execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții ”Îmbunătățirea calității vieții populației din orașul Sărmașu prin construirea și dotarea Creșei nr. 1 Sărmașu și modernizarea spațiului public adiacent, Obiectiv A: Reabilitare și extindere imobil existent, înființarea și dotarea Creșei nr. 1 Sărmașu”, informează www.licitatiapublica.ro.

”Se propune reabilitarea, modernizarea și extinderea actualei Grădinițe nr. 2 Sărmașu. Construcția existentă are un regim de înălțime parter având suprafața construită la sol de 223 de metri pătrați. Clădirea adăpostește în prezent patru săli de grupă și două holuri care funcționează ca și windfang. Prin proiect se propun o serie de demolări și de desfaceri, și extinderea clădirii existente. Construcția propusă va avea un regim de înălțime parter plus mansardă, cu funcțiunea de creșă”, se arată în Memoriul tehnic general al proiectului, document elaborat de General Proex SRL.

Cu gândul la menținerea tinerilor în Sărmașu

Momentul, extem de important pentru comunitatea din Sărmașu, a fost consemnat, în data de 24 iulie, și de Valer Botezan, primarul orașului Sărmașu.

”Ieri am semnat contractul de execuție și dotare Creșa nr. 1 Sărmașu, contract în valoare de peste 5 milioane de lei, prin proiectul cu finanțare europeană ”Îmbunătățirea calității vieții populației din orașul Sărmașu prin construirea și dotarea Creșei nr. 1 Sărmașu și modernizarea spațiului public urban adiacent”. Acest proiect va moderniza, extinde și dota vechea clădire a grădiniței de pe strada Sondelor. După acordarea de burse tuturor elevilor cu medii peste 8,50 și acordarea de facilitați investitorilor care investesc cel puțin 100.000 de euro și creează cel puțin cinci locuri de muncă, un alt obiectiv necesar pentru atragerea și menținerea tinerilor în Sărmașu este construirea unei creșe. Doamne ajută să fie într-un ceas bun!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, primarul orașului Sărmașu.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ședință de lucru la Consiliul Județean Mureș

Distribuie DISPOZIŢIA NR. 87din 15 martie 2024privind convocarea Consiliului Judeţean Mureş în şedinţă publică ordinară …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.