Alegeri în PNL Mureș. Ciprian Dobre, mesaj către primari Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 521 Vizualizări

Alegeri în PNL Mureș. Ciprian Dobre, mesaj către primari

Avocatul Ciprian Dobre a anunțat luni, 2 august, prin intermediul unui videoclip făcut public pe pagina sa de Facebook, că și-a depus oficial candidatura pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal (PNL) Mureș.

”Mi-am depus în mod formal astăzi candidatura la sediul Partidului Național Liberal pentru funcția de președinte al filialei Mureș a partidului nostru. Cred în noul proiect politic pe care împreună cu echipa noastră ni l-am asumat astăzi, sper să fie unul dintre semnele prin care arătăm că ne pasă de primari, că ne pasă de performanța Partidului Național Liberal și de asemenea sper din tot sufletul ca sâmbătă să fim cu toții uniți, să fim un Partid Național Liberal mai puternic”, a afirmat Ciprian Dobre, care în decursul anilor trecuți a îndeplinit funcții precum cea de prefect, deputat, președinte al Consiliului Județean Mureș și președinte al PNL Mureș.

În același videoclip, președintele PNL Târgu Mureș, Horațiu Suciu, și prefectul județului Mureș, Mara Togănel, și-au anunțat oficial candidatura pentru funcția de prim-vicepreședinte în echipa condusă de către Ciprian Dobre.

Alegerile interne de la nivelul PNL Mureș vor avea loc sâmbătă, 7 august, iar pentru funcția de președinte al liberalilor mureșeni și-au manifestat interesul senatorul Cristian Chirteș și fostul lider al filialei, avocatul Ciprian Dobre.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE