Home / Politic / Alegeri în PNL Mureș. Prioritatea lui Cristian Chirteș

Alegeri în PNL Mureș. Prioritatea lui Cristian Chirteș

Distribuie

Președintele Partidului Național Liberal (PNL) Mureș, senatorul Cristian Chirteș, a anunțat luni, 2 august, prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook, că și-a depus oficial candidatura pentru un nou mandat în fruntea filialei PNL Mureș.

”Mi-am depus astăzi candidatura pentru un nou mandat de președinte al PNL, filiala Mureș. Rămân același om de echipă, implicat, care a contribuit cu toată energia și experiența la construirea unui #PNL puternic, încă din 2016, ducând filiala noastră în topul partidelor românești din județul Mureș. Rămân partener și doresc să le mulțumesc primarilor, consilierilor locali și județeni, membrilor Biroului Politic Județean, precum și tuturor membrilor noștri care în ultimii patru ani au contribuit la rezultatele obținute si care au dus Partidul Național Liberal la guvernare. Am spus-o și o repet: prioritatea mea în anii următori rămâne aceeași care va funcționa sub aceleași principii liberale după care mereu m-am ghidat: sprijin pentru toate localitățile liberale pentru o mai bună guvernare locală, împreună cu condițiile necesare pentru dezvoltarea comunităților și respectul cuvenit pentru toți locuitorii județului Mureș. Echipa noastră va respecta angajamentele pe care Partidul Național Liberal și le-a asumat pe întreg teritoriul județului Mureș. Împreună pentru un județ modern, prosper și european! Continuăm Împreună! Doamne ajută!”, a transmis senatorul Cristian Chirteș.

Alegerile interne de la nivelul PNL Mureș vor avea loc sâmbătă, 7 august, iar pentru funcția de președinte al liberalilor mureșeni și-au manifestat interesul senatorul Cristian Chirteș și fostul lider al filialei, avocatul Ciprian Dobre.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.