Avansări în grad la Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Regele Ferdinand I” Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 378 Vizualizări

Avansări în grad la Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Regele Ferdinand I” Târgu Mureș

În fiecare an, 1 august, reprezintă pentru jandarmi o zi de împlinire și recunoaștere a meritelor militare, deoarece este ziua care aduce avansări în gradul următor, la termen, conform prevederilor legale în vigoare.

Prin urmare, 33 cadre militare, 2 ofițeri și 31 de subofițeri, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă ”Regele Ferdinand I” Târgu Mureș, care au îndeplinit stagiul minim în grad și condițiile prevăzute de Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare cu modificările și completările ulterioare, au fost avansate în gradul următor.

”În cadrul unei ceremonii restrânse, care s-a desfășurat astăzi 3 august, la sediul unității, colegii care au făcut următorul pas în cariera lor militară, au fost felicitați de către conducerea unității, care le-a înmânat noile grade și le-a transmis cele mai frumoase gânduri și îndemnul de a sluji în continuare, cu devotament, patria”, a transmis slt. Roxana Pașca, purtător de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă ”Regele Ferdinand I” Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE