Home / Slider / VIDEO: Start la ”Turul Ținutului Secuiesc” la ciclism

VIDEO: Start la ”Turul Ținutului Secuiesc” la ciclism

Distribuie

„Turul Ținutului Secuiesc” este o competiție de ciclism care se va desfășura în perioada 3-7 august în județele Harghita, Covasna și pentru prima dată și în Mureș, în cadrul căruia sportivi vor avea de parcurs 122,6 de kilometri.

Marți, 3 august, în Cetatea Medievală din Târgu Mureș a avut loc prezentarea tricourilor pentru care sportivii celor 20 de echipe de ciclism vor lupta timp de patru zile. Totodată, a avut loc și prezentarea oficială a echipelor care participă la competiție.

Pe lista vorbitorilor s-a aflat și primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, care a dorit să le ureze bun venit sportivilor și să spună câteva cuvinte în ceea ce privește evenimentul: „Suntem onorați că la cea de-a XV-a ediție Târgu Mureș poate fi punctul de pornire a acestui tur ciclist și sperăm că în anii viitori vom fi o gazdă de nădejde și o să reveniți toți sportivii cu plăcere în orașul nostru. Vă dorim mult succes!”.

La eveniment a participat și președintele Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc: „Într-adevăr suntem onorați că acest circuit parcurge județul Mureș. Pornește din Târgu Mureș, dar parcurge Valea Nirajului, Valea Târnavei și în așa fel va trece în județul Harghita. Cred că într-adevăr acum putem să îl numim „Circuitul Ținutului Secuiesc”, deoarece trece atât prin județele Covasna și Harghita, cât și în județul Mureș. Aș dori să mulțumesc domnului ministru Eduard Novak, pentru că într-adevăr a fost cel care a făcut să fim azi aici, în baza concepției lui sportive prin care acest circuit a Ținutului Secuiesc să fie astăzi prezent și în județul Mureș. Aș dori să spun mult succes tuturor sportivilor, să câștige cel mai bun și mulțumim sponsorilor și tuturor celor care au participat la organizarea acestui eveniment, iar dacă mă uit la dumneavoastră, mă uit la toți cei din jur. Cred și consider că nu a fost de prisos ca să participe toate UAT-urile ca și sponsori ai acestui circuit și în continuare va trebui să vă sprijinim, pentru că ciclismul este un sport deosebit de frumos.”

Startul competiției a fost dat miercuri, 4 august, din fața Palatului Administrativ din Târgu Mureș.

Diana CĂRBUREAN


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Voleibalistele de la CSU, învinse în trei meciuri

Distribuie În weekendul recent încheiat, voleibalistele de la CSU Târgu Mureș au disputat la Oradea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.