Când va avea loc Parada baloanelor cu aer cald de la Câmpul Cetății Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 7970 Vizualizări

Când va avea loc Parada baloanelor cu aer cald de la Câmpul Cetății

Tradiționala paradă de demonstrație aviatică cu baloane cu aer cald din localitatea mureșeană Câmpul Cetății, comuna Eremitu, va fi organizată în acest an în perioada 24-26 septembrie.

Participare internațională

Evenimentul este organizat de Asociația Nyaradballon Sky Team și va beneficia de un sprijin financiar în valoare de 40.000 de lei din bugetul Consiliului Județean Mureș, decizia privind finanțarea evenimentul fiind adoptată în ședința Consiliului Județean Mureș din data de 24 iunie.

”În comunitatea zilelor noastre sportul a devenit marginalizat iar cuvântul sport a devenit o expresie foarte restrânsă în cercul oamenilor de rând, motiv pentru care ideea de a lărgi sfera expresiei sport prin promovarea unor noi ramuri de sport practicabile în zonă, s-a potrivit foarte bine în arealul geografic ofertant. Obiectivul este ca iniţiativa să capete continuitate prin organizarea de diferite demonstrații la care vor evolua baloane cu aer cald şi deltaplane, fiind promovate două diferite subramuri ale sportului aviatic în rândul vizitatorilor. Anul acesta se intenționează şi iniţierea unui forum în rândul participanţilor şi a vizitatorilor, a cărui scop ar fi prezentarea teoretică a regulilor de bază în ceea ce priveşte aviaţia sportivă şi nu în ultimul rând încheierea unor noi prietenii”, se precizează în descrierea evenimentului, în anexa care însoțește respectivul proiect de hotărâre.

Potrivit aceleiași surse, la eveniment vor participa invitați din țări precum Ungaria, Slovacia, Moldova, Lituania și Serbia ”care vor înălța baloane cu aer cald și deltaplane.”

Alex TOTH

Foto: Lucian IGNAT

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE