Siguranța rutieră, pe înțelesul copiilor din Parohia Râpa de Jos Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 101 Vizualizări

Siguranța rutieră, pe înțelesul copiilor din Parohia Râpa de Jos

Centrul Cultural Catehetic ,,Protopop Simion Popescu” și Parohia Ortodoxă Râpa de Jos, cu binecuvântarea IPS Irineu Arhiepiscop al Alba Iuliei, au organizat luni, 2 august, un eveniment dedicat copiilor, pe linia siguranţei rutiere.

„Începând cu ora 11.00, în faţa Centrului Cultural, s-au adunat toţi copiii care au primit biciclete în cadrul proiectului ,,O bicicletă pentru fiecare copil”, la o întâlnire cu reprezentanţii Serviciului Poliţiei Rutiere Reghin. Poliţiștii au prezentat copiilor modul corect de deplasare cu bicicleta și semnificaţia indicatoarelor rutiere pe care trebuie să le respecte”, a precizat părintele paroh Dacian Oprea, coordonatorul Centrul Cultural Catehetic ,,Protopop Simion Popescu” din localitatea Râpa de Jos.

La invitaţia parintelui paroh din Râpa de Jos, Dacian Oprea, agentul de poliţie Laura Cotoi le-a prezentat copiilor regulile de circulaţie, modul de prevenire a eventualelor accidente și riscurile la care se expun atunci când merg pe bicicletă pe drumurile publice. Tot în cadrul acestui eveniment, copii au primit din partea parohiei căști de protecţie și echipamente luminoase pentru biciclete, astfel încât să poată circula în condiţii de maximă siguranţă.

„Evenimentul a fost un real succes deoarece copiii au învăţat lucruri utile care le vor fi de folos pe viitor, datorită faptului că, după spusele domnișoarei agent, zilnic se petrec zeci de accidente și, drept urmare, este imperios necesar să se circule preventiv. Toţi cei prezenţi au fost încântaţi de darurile primite și au plecat cu zâmbetul pe buze, mulţumind părintelui paroh pentru toate lucrurile minunate care le face pentru ei”, a precizat părintele Dacian Oprea.

Sursă foto: Parohia Ortodoxă Râpa de Jos

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE