Dezvoltare Smart pentru Sângeorgiu de Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1266 Vizualizări

Dezvoltare Smart pentru Sângeorgiu de Mureș

Primarul comunei Sângeorgiu de Mureș, Sófalvi Szabolcs, a anunțat marți, 3 august, pe pagina sa de Facebook, câștigarea de către Primăria din Sângeorgiu de Mureș a încă unui proiect inovativ.

Proiectul prevede implementarea iluminatului public Smart în localitățile Sângeorgiu de Mureș, Cotuș și Tofalău.

”Ieri am preluat la București contractul de finanțare nerambursabilă pentru implementarea unui iluminat public Smart în comuna Sângeorgiu de Mureș, incluzând și satele Cotuș și Tofalău. Prin realizarea acestui proiect va crește eficiența energetică a iluminatului public – va scădea consumul, vor fi montate corpuri de iluminat de tip LED pe toți stâlpii stradali care vor funcționa pe baza unei programări ”smart”. Ministrul Mediului, domnul Tánczos Barna, și președintele AFM – Administrația Fondului pentru Mediu, domnul Toga Ștefan ne-au asigurat că în viitorul apropiat vor mai fi multe proiecte care sprijină inovația, digitalizarea, eficientizarea energetică a clădirilor, folosirea resurselor alternative de energie, etc.”, a precizat Sófalvi Szabolcs despre finanţarea în valoare de un milion de lei.

Lucrări pentru comunitate

Proiectul se alătură astfel altor activități reușite pentru comunitatea locală din Sângeorgiu de Mureș, evidențiate în luna august pe pagina de Facebook a primarului Sófalvi Szabolcs.

2 august: ”Pe strada Márton Áron, timp de câteva zile se va circula mai greu datorita lucrărilor de introducere a conductelor noi de gaz. Mulțumim pentru înțelegere.”

”A început la Cotuș montarea contoarelor de apă în cămine. Paralel continuă și întreținerea drumului și a vegetației de pe marginea acestuia.”

2 august: ”Se apropie de finalizare lucrările de modernizare pe strada Pârâului. Acum se ridică la nivelul stratului de asfalt capacele căminelor de canalizare.”

3 august: ”S-a reparat carosabilul în jurul căminului de canalizare de la intersecția drumului național 15 cu strada Agricultorilor din Sângeorgiu de Mureș, înlăturându-se pericolul producerii unor accidente.”

3 august: ”Echipa Delgaz se apropie în această seară de finalizarea introducerii conductei noi de gaz pe strada Márton Áron. Au lucrat într-un ritm sporit! Apreciem… și mulțumim pentru răbdarea manifestată atât de locuitorii din zonă cât și de conducătorii de autovehicule!”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE