Mara Togănel, prim-vicepreședinte al PNL Mureș, mesaj pentru liberali Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1085 Vizualizări

Mara Togănel, prim-vicepreședinte al PNL Mureș, mesaj pentru liberali

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a fost cel mai votat candidat de la Conferința județeană de alegeri a Partidului Național Liberal (PNL) Mureș, eveniment care a avut loc sâmbătă, 7 august, în incinta Teatrului Național din Târgu Mureș.

Mara Togănel a obținut 395 de voturi și a fost aleasă în funcția de prim-vicepreședinte al PNL Mureș, alături de prof. univ. dr. Horațiu Suciu.

”Le mulțumesc colegilor liberali pentru bucuria de a fi candidatul cu cele mai multe voturi obținute la aceste alegeri și să fiu, împreună cu prof. Horațiu Suciu, prim-vicepreședinte al PNL Mureș. Felicitările și gândurile mele bune se îndreaptă către fiecare coleg liberal și către președintele PNL Mureș, Ciprian Dobre. Cred că unitatea noastră vine din respect, încredere și credibilitate. Sensul unic – dezvoltarea județului Mureș – nu este doar un slogan. Va fi modul de a gândi și a acționa pentru fiecare mureșean. Împreună, cu mult curaj, pentru județul Mureș”, a transmis duminică, 8 august, pe pagina sa de Facebook, prefectul județului Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE