Home / Administratie / Deratizare și dezinsecție la Târgu Mureș

Deratizare și dezinsecție la Târgu Mureș

În perioada 9-18 august 2021, în baza Programului Unitar de Acțiune al lucrărilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție pe anul 2021 se efectuează activități de dezinsecție pe raza domeniului public și privat (gospodării individuale) și deratizare pe domeniul public al municipiului Târgu Mureș.

”Pentru activitatea de dezinsecție domeniu public si privat se va folosi produsul Cymina Plus, cu substanța activă Cypermethrin și produsul Vectobag WG, cu substanța activă Bacillus Thuringiensis, iar pentru activitatea de deratizare domeniu public se va folosi produsul Varat Pasta, cu substanța activă Brodifacoum. Acestea sunt avizate de Ministerul Sănătății, Comisia Națională a Produselor Biocide și fac parte din grupele Xi și Xn de toxicitate și se regăsesc și în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar-umană. Precizăm că perioada de execuție se poate prelungi în funcție de condițiile meteorologice”, au transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții Primăriei municipiului Târgu Mureș.

Activitățile anterior menționate vor fi realizate de către reprezentanți ai SC Coral Impex SRL.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO, FOTO: Iluminat festiv de poveste în Sângeorgiu de Mureș

Locuitorii din Sângeorgiu de Mureș au demonstrat vineri, 3 decembrie, din nou, cu prilejul inaugurării …