”AUR te aude”, și în județul Mureș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 749 Vizualizări

”AUR te aude”, și în județul Mureș

Reprezentanții Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) Mureș au anunțat vineri, 13 august, pe pagina de Facebook a formațiunii politice, demararea campaniei ”AUR de aude” și la nivelul județului Mureș.

Lansarea campaniei în județul Mureș a avut loc cu prilejul unei ședințe de lucru cu liderii de organizații locale de pe raza județului.

”Am avut onoarea să îl avem alături de noi pe co-președintele AUR, Claudiu Târziu, care a expus viziunea sa cu privire la țelurile pe care trebuie să le îndeplinim și ne-a încurajat să continuăm neobosiți lupta pentru neam și pentru dreptate. Deputatul Dan Tanasă a prezentat activitatea sa parlamentară, iar vicepreședintele Robert Alecu a vorbit despre principalele obiective pe care trebuie să le aibă în vedere aleșii locali. Mai departe, președintele AUR Mureș, Răzvan Biro, a făcut precizări cu privire la activitățile din următoarea perioadă și stadiul constituirii organizațiilor locale, secretarul general al organizației, Cornel Vințeleriu, a prezentat principalele realizări de la nivelul filialei din ultimele două luni, iar prim-vicepreședintele Daniel Manea a prezentat concluziile în urma participării la școala de comunicare a AUR. Cu această ocazie, demarăm campania ”AUR te aude” și la Mureș, prin care încurajăm cetățenii să ne semnaleze orice probleme cu care se confruntă, pentru a găsi soluții prin pârghiile parlamentare: https://aurteaude.ro/”, au transmis reprezentanții AUR Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE