Home / Slider / Bazinul Olimpic preluat de Primăria Târgu Mureș

Bazinul Olimpic preluat de Primăria Târgu Mureș

Consilierii locali ai municipiului Târgu Mureș a aprobat vineri, 13 august, cu prilejul unei ședințe extraordinare de lucru, transmiterea terenului şi a construcţiei aferente (Bazin Olimpic) situate în Aleea Carpaţi nr. 57, din administrarea Agenţiei Naţionale pentru Sport prin Clubul Sportiv „Mureşul” Târgu Mureş, în administrarea domeniului public al Municipiului Târgu Mureş.

Potrivit Serviciului Relații Interne și Internaționale din cadrul Primăriei municipiului Târgu Mureș, în cadrul aceleiași ședințe primarul Soós Zoltán ”a fost mandatat de către Consiliu să întreprindă măsurile necesare către Ministerul Tineretului și Sportului.”

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Program postuniversitar medico-farmaceutic la UMFST

Centrul de Pregătire Psihopedagogică Medico-Farmaceutică din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) …