Home / Administratie / Trafic deviat pe DJ 142, în Gănești

Trafic deviat pe DJ 142, în Gănești

Reprezentanții Primăriei comunei Gănești informează, pe pagina web a instituției, www.primariaganesti.ro, că începând cu data de 16 august au început lucrările de demolare, respectiv reconstruire a podului metalic peste râul Târnava Mică din satul Gănești.
Potrivit sursei citate, ”datorită acestui fapt circulația rutieră în zonă va fi restricționată, fiind deviată în aval de podul existent”, pe un pod provizoriu amenajat în acest scop de executantul lucrării, SC Dimex 2000 Company SRL, în următoarele condiții: este interzis cu desăvârșire circulația în zonă a autovehiculelor cu o greutate mai mare de 7,5 tone, iar irculația se va desfășura în sistem semaforizat între orele 20.00 – 7.00, iar ziua, în scopul fluidizării circulației, în sistem dirijat prin operator uman.

”Drept consecință, sunt rugați toți participanții la trafic să dea dovadă de seriozitate, răbdare și înțelegere pentru toată perioada estimată de circa două luni de zile, pentru a nu fi perturbate atât lucrările de amenajare a podului cât și pentru evitarea blocării circulației în zonă. În vederea asigurării accesului în zonă a utilajelor agricole ale cetățenilor comunei, cu masa mai mare de 7,5 tone, toți proprietarii, indiferent de forma de organizare, sunt rugați să se prezinte la sediul primăriei locale, în vederea obținerii prealabile a permisului de trecere peste podul provizoriu, în situație contrară fiind pasibili de amenzi contravenționale consistente. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat dar altă soluție mai viabilă sau mai rezonabilă nu a fost de găsit”, se menționează în mesajul conducerii Primăriei comunei Gănești.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO, FOTO: Iluminat festiv de poveste în Sângeorgiu de Mureș

Locuitorii din Sângeorgiu de Mureș au demonstrat vineri, 3 decembrie, din nou, cu prilejul inaugurării …