Home / Administratie / Investiție anulată în Luduș

Investiție anulată în Luduș

Consiliul Local Luduș a aprobat alocarea sumei de 25.000 de lei pentru obiectivul de investiții „Construire mobilier urban”, dar o analiză ulterioară a ajuns la concluzia că această investiție nu este urgentă. Printr-un referat întocmit de Liviu Popa, directorul „Direcției Intervenții, Transport și Zone Verzi” (DITZV) a solicitat legislativului local să renunțe la obiectiv și să repartizeze suma de 25.000 de lei pentru cel mai recent obiectiv de investiții „Teren de sport multifuncțional” care este amplasat pe strada Răsăritului, în apropierea spațiului de recreere aflat în construcție.

În ședința ordinară a Consiliului Local, consilierii au aprobat ca suma de 25.000 de lei să fie utilizată pentru: achiziție gazon – 12.500 de lei (necesită contract de furnizare, gazonul se va monta de către personalul din cadrul direcției „DITZV”, montarea instalțiilor de udat – 12.500 de lei (necesită contract care să cuprindă materialele pentru asigurarea automată  a udării, precum și manopera).

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Cabinete medicale noi și moderne caută medici!

Dispensarul medical din Beica de Jos a fost amenajat și dotat pentru a putea găzdui …