Noutăți despre scandalul de la Reghin Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1307 Vizualizări

Noutăți despre scandalul de la Reghin

În continuarea cercetărilor efectuate în cadrul dosarului penal privind săvârșirea infracțiunilor de tentativă la omor și tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte comise la data de 11 august 2021, într-un local public de pe raza municipiului Reghin, instanța de judecată a emis pe numele a altor trei bărbați bănuiți de comiterea faptelor, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, a anunțat miercuri, 18 august, Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

”La data de 11 august, în cursul serii, polițiștii din Reghin au fost sesizați cu privire la faptul că, la un restaurant, din localitate, are loc un scandal între mai multe persoane. La fața locului, s-au deplasat polițiști, jandarmi și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, pentru aplanarea conflictului și restabilirea ordinii și liniștii publice. Un bărbat a fost transportat la unitatea spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale. În baza probatoriului administrat, față de patru bărbați, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, iar ulterior, față de aceștia, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Totodată, au fost efectuate patru percheziții domiciliare, la locuințele persoanelor bănuite de comiterea infracțiunilor, pentru administrarea întregului material probator”, se arată în comunicat.

Conform aceleiași surse, în continuarea cercetărilor efectuate, în baza propunerii Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, față de alți trei bărbați a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, dintre care față de unul, în lipsă, având în vedere faptul că acesta se sustrage urmăririi penale.

”În urma soluționării contestațiilor formulate de către cele șase persoane arestate preventiv, două au fost admise, altfel că instanța ierarhic superioară a dispus față de două dintre acestea măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile, respectiv măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Cercetările sunt continuate sub urmărirea penală proprie a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de omor, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, se mai menționează în comunicat.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE