Home / Administratie / Stradă din Luduș prelungită

Stradă din Luduș prelungită

Distribuie

În 26 mai 2009 printr-o Hotărâre a Consiliului Local, nr. 138, a fost aprobată atribuirea numelui de „Panseluțelor” unei străzi din orașul Luduș. În Raportul de specialitate la proiectul de hotărâre privind prelungirea străzii Panseluțelor, cu imobilul-teren înscris în Cartea Funciară nr. 58174 – Luduș, număr cadastral 58174, aflat în continuarea străzii existente, șeful Serviciului „AUAT”, arhitectul șef Răzvan Vălean din cadrul Primăriei orașului Luduș, văzând Hotărârea Consiliului Local nr. 90 din 29 iunie 2020 prin care s-a aprobat dezmembrarea imobilului înscris în Cartea Funciară nr. 54106 în trei loturi, din care Lotul nr. 2 are categoria de folosință drum, a propus prelungirea străzii Panseluțelor.

În argumentarea sa, arhitectul șef Răzvan Vălean a ținut cont de prevederile articolului 2, litera „d” din ordonanța Guvernului nr. 63/2002 privind atribuirea sau schimbarea de denumiri aprobată prin Legea 48/2003, cu modificările și completările ulterioare: „Atribuirea sau schimbarea de denumiri, altele decât cele prevăzute la articolul 1, se face de către: d) consiliile locale, prin hotărâre, pentru parcuri, piețe, oboare, cartiere, străzi, stații ale mijloacelor de transport în comun, precum și pentru obiective și instituții de interes local aflate în subordinea lor”.

În ședința Legislativului local din 29 iunie 2021, consilierii locali au aprobat proiectul de hotărâre cu privire la prelungirea atrăzii Panseluțelor din Luduș.

Ioan A. BORGOVAN


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO: Ungheni, în straie de sărbătoare

Distribuie În seara de 6 decembrie, orașul Ungheni a primit straiele de sărbătoare, înaintea câtorva …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.