Home / Invatamant / Ateliere de educație nonformală, la Reghin

Ateliere de educație nonformală, la Reghin

Asociația Inovație în Educație ”Eureka” și Centrul de Limbi Străine ”Eureka” din Reghin au inițiat, în luna iulie a acestui an, ateliere de vară de educație nonformală pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 9 ani. Activitățile din cadrul atelierelor s-au desfășurat în limbile engleză și germană și au fost completate de workshopuri susținute de voluntari liceeni.

Potrivit organizatorilor, atelierele de educație nonformală susținute în limba engleză sau germană se axează pe activități practice, ”în care învățarea devine firească și cu impact de lungă durată”, iar tematica acestora este foarte variată: șah, artă teatrală, dans, muzică, dans, desen, orientare turistică, hand made și fotografie.

”Am avea astfel un tablou complet al activităților educaționale în orașul Reghin, pe lângă cele popularizate deja în presă atât din sfera spirituală. Consider că latura educației nonformale este la fel de importantă și merita promovată. S-a făcut în premieră și atelier de mindfulness”, a precizat Rodica Ioana Bândilă, organizatoare.

Ultimul modul s-a încheiat recent, în data de 13 august, dar acestea vor continua datorită succesului lor și în anul viitor, iar la activități se vor adăuga proiecte noi care vor include și familiile copiilor.

Elemente din activitațile de educație nonformală vor fi incluse și în cadrul modulelor din cadrul cursurilor de limba engleză și germană pentru preșcolari și școlari mici din toamnă, iar informații suplimentare despre înscrieri pot fi obținute la numărul de telefon 0749-158.248.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Tabloul amintirilor. A sunat clopoțelul! Cine răspunde?

Cu șase decenii în urmă, la 15 septembrie 1958, un număr de 40 de adolescenți …