Jocuri amuzante pentru adulți și copii Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 304 Vizualizări

Jocuri amuzante pentru adulți și copii

Reuniunile de familie, petrecerile cu prietenii sunt mereu un prilej de bună dispoziție. Dacă, mai nou, la orice petrecere toți stau cu ochii pe telefonul mobil, fie pentru a socializa online, fie pentru a urmări rețelele sociale sau a posta diverse momente surprinse de la petrecere, poate este momentul să schimbați atmosfera cu câteva jocuri distractive.

Activitățile pe care le puteți face sunt nesfârșite și puteți implica pe toată lumea, de la cel mai mic la cel mai vârstnic. Dacă sunteți la o petrecere în grădină, puteți improviza o piscină pentru copii, unde le puteți aduce jucării specifice pentru apă. Joaca cu apă îi va ține ocupați o perioadă îndelungată. Pistoale cu apă, baloane cu apă sau bile cu care se pot război sunt alternative de distracție pentru copii.

Dacă vrei să captezi atât atenția celor mici dar și a celor mari,  poți cumpăra o consola Nintendo Switch care îi va antrena pe toți să-și încerce aptitudinile în fața ecranului.

Pentru adulți, există nenumărate jocuri pe care le poți inventa pe loc sau le poți prelua din petrecerile altora. De exemplu, jocul Îmi place/Nu îmi place vă va face să vă cunoașteți mai bine. Scrieți fiecare, pe câte o bucată de hârtie, ce vă place și ce nu vă place, apoi puneți bilețelele într-o pălărie. Adunați-vă și citiți fiecare bilețel în parte și încercați să ghiciți cărei persoane îi aparține.

Joacă și reacționează este un joc de acțiune foarte amuzant care te ajută să îți descoperi latura teatrală. Gândiți-vă la diferite evenimente care v-ar face să reacționați exagerat. De exemplu să dați nas în nas cu vedeta preferată pe stradă, să găsiți un șarpe sub pat, să mușcați dintr-un hotdog în care să fie un deget, și multe alte lucruri trăsnite. Scrieți-le pe postit-uri și introduceți-le într-o pălărie. Fiecare va extrage câte un bilețel și va reacționa în felul său. Ceilalți participanți trebuie să ghicească ce a făcut persoana în cauză să reacționeze astfel.

Desen pe echipe este un alt joc care vă pune la încercare talentul, de data aceasta la interpretare și desen. Împărțiți-vă pe perechi și așezați-vă spate în spate cu partenerul. Unul dintre parteneri primește hârtie și creion, iar celălalt o geantă plină cu obiecte alese la întâmplare. Cel care ține geanta va trebui să descrie fiecare obiect pe care îl conține, fără să îl arate, în timp ce partenerul său va trebui să îl schițeze pe hârtie. Echipa la care coincid cele mai multe obiecte este câștigătoare. Jocul implică multă imaginație și distracție.

Evident, există multe alte tipuri de activități care vor aduce mai aproape participanții la petrecere și îi vor face să socializeze mai mult.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE