Home / Business / Natürlich își așteaptă clienții într-o nouă locație din Târgu Mureș

Natürlich își așteaptă clienții într-o nouă locație din Târgu Mureș

Distribuie

Ai nevoie de inspirație pentru amenajarea și decorarea locuinței tale? Natürlich! Vrei să dai un refresh decorului din casa ta, schimbând mobilierul sau adăugând noi decorațiuni? Natürlich! Acum ai la dispoziție cea mai ușoară modalitate de a-ți găsi sursa de inspirație în materie de design și decor în noul magazin Natürlich din Târgu Mureș.

Natürlich, magazinul ”nemțesc” cu suflet românesc, s-a redeschis în Târgu-Mureș într-o nouă locație. Mii de produse de mobilier și decorațiuni, amenajate într-un spațiu expozițional pe o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați, în Tudor Center, din strada Predeal nr. 88 (lângă Jysc), te așteaptă începând cu data de 20 august 2021.  

”Credem în soluții și acest lucru este confirmat de faptul că ne numim Natürlich. Credem în ideea de ”acasă” și ne pasă de nevoile membrilor familiei. De aceea, am creat familia Natürlich”, a declarat Zsolt Bereczki, directorul companiei.

Mobilierul pentru dormitor, living, sufragerie, bucătărie, deja cunoscută pentru înalta sa calitate, poate fi achiziționată acum cu o reducere de 12%, în timp ce decorațiunile au parte de o reducere de 25%. Promoția este valabilă până pe 29 august.

Compania Larix Mobilă, cu se­diul în Reghin, judeţul Mureş, este unul dintre cei mai mari producători de mobilă de pe plan local și fondatoarea conceptului Natürlich. Este prezentă pe piața românească de profil cu o rețea de 13 magazine, 15 depozite, peste 40.000 de produse și se poate mândri cu nenumărați clienți români mulțumiți de-a lungul timpului de produsele și serviciile primite.

Larix Mobilă se poate mândri și cu propria producție de mobilier, fabricată în România, la standarde internaționale. Este și motivul pentru care produsele Natürlich nu ajung doar în casele românilor, ci și în alte țări.  

„Peste 70% din producţia noastră merge spre export, în general în Benelux şi Germania“, a precizat Zsolt Bereczki. 

Ceea ce diferențiază linia de produse Larix Mobilă este tehnologia unică de furniruire a plăcilor de pal și de îmbinare cu elemente de lemn masiv.

Mobilierul este produs în cele trei fabrici pe care le operează în România şi unde lucrează peste 360 de angajați.

Numele brandului Natürlich a fost creat pornind de la obiectivul de a nu spune niciodată ”nu”, iar termenii ”desigur” și ”bineînțeles” reprezintă piatra de temelie în relația cu clienții.

Conceptul de mobilier Natürlich se remarcă prin calitate, stil, diversificare și bun-gust. Integrează mai multe categorii de mobilier, de la dormitor până la bucătărie, sufragerii, camere de zi, camere de tineret, office, tapițerie și decorațiuni.

Din anul 2010 Natürlich a integrat pe piața românească propriile sale produse, dar și mobilier și soluții speciale și inovative din Europa. În prezent găsim magazine fizice Natürlich în orașe precum Alba Iulia, Bistrița, Brăila, Brașov, Cluj Napoca, Oradea, Pitești, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, Mediaș, Baia Mare, dar și online, pe webshopul-ul www.naturlich.ro, de unde se poate comanda din orice localitate.

Ca răspuns la noile nevoi ale clienților, noul magazin Natürlich s-a deschis în Târgu Mureș, pe strada Predeal 88, lângă magazinul Jysk. Cu noi colecții, mobilier și decorațiuni pentru toate gusturile, o mulțime de idei și inspirație, precum și surprize de neratat, îi așteaptă pe toți clienții.

Florin M. SANDOR


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.