Home / Slider / Pachete de igienă de la UE distribuite la Târgu Mureș

Pachete de igienă de la UE distribuite la Târgu Mureș

Reprezentanții Direcţiei de Asistenţă Socială Târgu Mureș vor începe, începând de luni, 23 august, distribuirea pachetelor de igienă acordate prin Programul POAD 2018-2021, derulat de Uniunea Europeană. Pachetele se vor ridica în intervalul orar 7.30 – 15.00, de luni până vineri inclusiv, din locația situată pe strada Ludușului nr. 29.

Potrivit Biroului de presă al Primăriei municipiului Târgu Mureș, beneficiarii pachetelor sunt următoarele categorii sociale: persoane cărora le este stabilit, prin dispoziţie scrisă, dreptul la un venit minim garantat acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare, familii beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010 privind alocaţia pentru susţinerea familiei, republicată, cu modificările şi completările ulterioare și persoane/ familii aflate temporar în situaţii critice de viaţă, respectiv victime ale calamităţilor, persoane dependente sau în alte circumstanțe asemănătoare stabilite prin anchetele sociale şi care se află în situaţii deosebite de vulnerabilitate, precum şi persoanele care locuiesc în aşezările informale.

”Pachetele de igienă conțin: periuță de dinți (5 bucăți), pastă de dinți de 75 de mililitri (4 bucăți), săpun lichid de 500 de mililitri (o bucată), șampon pentru copii de 800 de mililitri (o bucată), șampon pentru adulți de 500 de mililitri (o bucată), detergent granule pentru rufe colorate de 900 de grame (o bucată), detergent granule pentru rufe able de 1.800 de grame (o bucată)”, se menționează în comunicat.
Ridicarea ajutoarelor se face personal, în baza prezentării actului de identitate valabil, verificării identității persoanei pe listă și a semnăturii de primire de către destinatarii finali.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Pregătiri pentru evenimentul “Sărbători de iarnă” la Reghin. Circulație închisă în zona de centru

Primăria municipiului Reghin informează cetățenii asupra faptului că, începând cu data de 7 decembrie, circulația …