Home / Business / Camera de Comerț și Industrie Mureș, reprezentant unic în județ pentru înscrierea la evenimentele Romexpo

Camera de Comerț și Industrie Mureș, reprezentant unic în județ pentru înscrierea la evenimentele Romexpo

Camera de Comerț și Industrie a Județului Mureș este reprezentant unic în județul Mureș pentru înscrierea la expozițiile naționale și internaționale organizate de Romexpo SA.

Potrivit unui comunicat de presă remis de conducerea Camerei de Comerț și Industrie a Județului Mureș, programul târgurilor și expozițiilor Romexpo este următorul:

Septembrie:

23-26 septembrie 2021- Cosmetics Beauty Hair – Expoziție internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură.

23-26 septembrie 2021- BIFE-SIM – Târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii.

Octombrie:

14-16 octombrie 2021 – Denta II – Expoziție internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară.

27-31 octombrie 2021 – Indagra – Târg internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei.

27-31 octombrie 2021 – Indagra Food – Târg internațional pentru industria alimentară.

Noiembrie:

11-14 noiembrie 2021- TTR II – Târgul de Turism al României.

Informații și înscrieri se fac la sediul Camerei de Comerți și Industrie a Județului Mureș, din Târgu Mureș, strada Primăriei nr. 1, sau la numerele de telefon: 0265-269.218, fax: 0265-269.219, precum și la adresa de e-mail office@cciams.ro.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Au început Zilele UMFST 2021!

Ediția din acest an a Zilelor Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George …