Deces suspect pe DN 15 E578, în Mureș: pieton călcat de două mașini! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 11397 Vizualizări

Deces suspect pe DN 15 E578, în Mureș: pieton călcat de două mașini!

La data de 22 august, în jurul orei 00.05, polițiștii mureșeni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 15 E578, în afara localității Brancovenești, în urma căruia a rezultat decesul unei persoane.

”Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 39 de ani, din comuna Rușii Munți, în timp ce conducea un autoturism din direcția Toplița – Reghin, a accidentat un bărbat, care în calitate de pieton, se afla căzut pe partea carosabilă. Ulterior, același pieton a fost acroșat de către un alt autoturism, condus de către un bărbat, de 42 de ani, din județul Alba, pe aceeași direcție de mers. În urma accidentului a rezultat decesul pietonului”, a transmis Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Potrivit aceleiași surse, cadavrul pietonului a fost transportat la SML Târgu Mureș în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.

”Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Reghin au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea identității bărbatului, precum și a tuturor împrejurărilor și cauzelor producerii evenimentului rutier”, se mai menționează în comunicat.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE