Home / Cultură / PREMIERĂ. Primul film documentar românesc despre jocurile de societate, la Târgu Mureș

PREMIERĂ. Primul film documentar românesc despre jocurile de societate, la Târgu Mureș

Distribuie

Primul film documentar românesc despre jocurile de societate, intitulat „Jocumentar”, adresat atât celor interesaţi de industria acestor jocuri, cât şi celor care nu au avut tangenţă cu domeniul, va fi prezentat în premieră naţională la Cinematograful Arta Târgu Mureş.
„Pe 31 august 2021, începând cu ora 19:00, Jocozaur prezintă, în premieră naţională, filmul ‘Jocumentar’, primul film documentar românesc despre jocurile de societate. Premiera va avea loc la cinematograful Arta, din Piaţa Trandafirilor 35-37, Târgu Mureş. Echipa Jocozaur îi aşteaptă pe toţi cei interesaţi şi pasionaţi de lumea jocurilor la premiera noului lor proiect de suflet. Evenimentul va fi urmat de o sesiune Q&A cu unii actori din film. Avem pregătite pentru voi discursuri interesante şi multe răspunsuri la întrebări pertinente, un material complex, la care s-a muncit din drag şi cu ardoare, timp de mai multe luni. A fost un drum lung, dar mulţumirea de final e cu atât mai mare, şi va fi cu adevărat infinită dacă vom descoperi că scopul nostru primordial, acela de a influenţa în bine vieţile altora, a fost atins”, a arătat administratorul Jocozaur, Gábor Nagy, într-un comunicat de presă.
Potrivit comunicatului de presă, Jocumentar este primul documentar despre jocuri de societate din România, şi se adresează celor care deţin magazine de jocuri de societate, reprezentanţilor cluburilor, designeri, creatorilor de conţinut, organizatorilor de festivaluri pe aceeaşi tematică, dar mai ales celor care nu au deschis încă niciodată uşa spre această lume plină de oportunităţi, momente frumoase, zâmbete şi satisfacţii.
„Vorbim despre un tot unitar, menit să aducă în prim-plan mai multe perspective, de aşa manieră încât spectatorul să reuşească să vizualizeze într-un timp foarte scurt această lume nouă, fără a fi nevoie să parcurgă el însuşi toate etapele care să-i expună obiectiv detaliile unui domeniu atât de complex”, a arătat Gábor Nagy. 

(www.agerpres.ro)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.