Cupa Secuilor la fotbal, ediția 8, câștigată de echipa din Valea Izvoarelor, comuna Sânpaul Slider
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 1352 Vizualizări

Cupa Secuilor la fotbal, ediția 8, câștigată de echipa din Valea Izvoarelor, comuna Sânpaul

Sâmbătă 21 august, pe terenul de fotbal din Valea Izvoarelor din comuna Sânpaul s-a desfășurat faza națională a finalei Cupei Secuilor la fotbal ediția a-8 a. Au fost înscrise echipe din județele Mureș, Harghita, Covasna și Cluj, dar din motive obiective au participat doar echipele din Mureș și Harghita, AS Înfrățirea Valea Izvoarelor și AFC Odorheiu Secuiesc.

Evenimentul sportiv a debutat cu mai multe meciuri de old boys între echipele AJF Mureș, ASA Târgu Mureș, AS Înfrățirea Valea Izvoarelor  și AFC Odorheiu Secuiesc. În primul meci old-boys AJF Mureș au învins cu 9-3 echipa AS Înfrățirea Valea Izvoarelor. În al doilea meci ASF Odorheiu Secuiesc a câtigat cu 2-0 patida cu ASA Târgu Mureș. Finala de old boys s-a desfășurat între echipele combinate ale AJF Mureș și AS Înfrățirea Valea Izvoarelo contra ASA Târgu Mureș și AFC Odorheiu Secuiesc, meci terminat cu 0-3.

Finală de Champion League. Valea Izvoarelor-Odorheiul Secuiesc: 9-1

Cel mai asteptat meci al zile a fost finala națională a Cupei Secuilor ediția 8, între AS Înfrățirea Valea Izvoarelor și AFC Odorheiu Secuiesc. Susținuți de un public entuziast, mica echipă din Valea Izvoarelor a debutat cu dreptul și a înschis 2 goluri consecutive în primele minute ale meciului. Echipa oaspete a revenit și a înscris golul de 2-1, care din nefericire pentru ei a fost și singurul marcat. A urmat tăvălugul golurilor echipei mureșene, care a marcat de 7 ori consecutiv. La final s-a înregistrat un scor de forfeit, 9-1 pentru AS Înfrățirea Valea Izvoarelor, care a surclasat clar mai titrata echipă din Harghita.

Participanții la competiție, în funcție de rezultate, au fost premiați cu tricouri, medalii, diplome și cupe.

Gloriile ASA Târgu Mureș premiate de AJF Mureș

Pentru merite și rezultate fotbalistice deosebite, la nivel județean, național și internațional li s-au acordat plachete omagiale foștilor glorii de la ASA Târgu Mureș,  jucătorii Iuliu Hajnal și Kanyaró Attila. ”Pentru merite deosebite îi premiem pe domnul Iuliu Hajnal, fotbalist international mureșean, care s-a remarcat atât la ASA Târgu Mureș cât și în echipa națională. Un alt fotbalist al fotbalului mureșean care s-a remarcat prin talent și rezultate la ASA Târgu Mureș pe care îl premiem este Kanyaró Attila, pe care îl felicit pentru întreaga carieră fotbalistică”, a declarant Mircea Bucur, președintele ASF Mureș.

Primarul Simon Istvan amfitrionul competiției

Fost fotbalist, primarul comunei Sânpaul s-a implicat active în sprijinirea sportului din comună. Asfel rezultatul deosebit al echipei din Valea Izvoarelor i-a adus zâmbetul pe buze. ”Mă bucur că am putut organiza Cupa Secuilor ediția 8, faza naționala la noi la Valea Izvoarelor din comuna Sânpaul. Mai ales că echipa noastră a câștigat această competiție arată că investițiile constante atât în infrastructura sportiva cât și în echipele locale dau rezultate. Felicit toți participanții de astăzi, și cred căs untem  cu toții câștigători. Mulțumesc fotbaliștilor, spectatorilor, organizatorilor de la AJF Mureș și mai ales vreau să îi felicit pe fostele glorii ale fotbalului mureșean care ne-au onorat cu prezența.”, a declarat Simon Istvan.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE