Home / Sanatate / Oportunități de carieră pentru medici de medicina muncii

Oportunități de carieră pentru medici de medicina muncii

Proiectul European EXIMIOUS oferă oportunități de dezvoltare în carieră medicilor de medicina muncii (rezidenti, specialiști, primari) cu interes pentru cercetarea științifică în domeniul toxicologiei ocupaționale, sub forma unei colaborări full-time sau part-time, informează Blogul UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.
”Cerințe minime: medic rezident, specialist sau primar în specialitatea medicina muncii și o bună cunoaștere a limbii engleze. Este apreciat interesul candidaților spre perspectiva unei cariere în domeniul cercetării științifice universitare (doctorat, cercetare post-doctorală), disponibilitatea pentru un program de muncă flexibil, cu deplasări în țară și străinătate”, se arată pe același blog.

Pentru detalii privind oportunitățile de dezvoltare în carieră și beneficiile pe care le asigură participarea în acest proiect, candidații sunt rugați să contacteze coordonatorul local al proiectului din cadrul UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, conf. dr. Horațiu Moldovan, telefon 0769-049.999, e-mail horatiu.moldovan@umfst.ro.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Luduș: Creșă arondată la „Căsuța Fermecată”

În Legea nr. 1/2001 a Educației Naționale la articolul 27, alineatul 1, este specificat ca …