Oportunități de carieră pentru medici de medicina muncii Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 268 Vizualizări

Oportunități de carieră pentru medici de medicina muncii

Proiectul European EXIMIOUS oferă oportunități de dezvoltare în carieră medicilor de medicina muncii (rezidenti, specialiști, primari) cu interes pentru cercetarea științifică în domeniul toxicologiei ocupaționale, sub forma unei colaborări full-time sau part-time, informează Blogul UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.
”Cerințe minime: medic rezident, specialist sau primar în specialitatea medicina muncii și o bună cunoaștere a limbii engleze. Este apreciat interesul candidaților spre perspectiva unei cariere în domeniul cercetării științifice universitare (doctorat, cercetare post-doctorală), disponibilitatea pentru un program de muncă flexibil, cu deplasări în țară și străinătate”, se arată pe același blog.

Pentru detalii privind oportunitățile de dezvoltare în carieră și beneficiile pe care le asigură participarea în acest proiect, candidații sunt rugați să contacteze coordonatorul local al proiectului din cadrul UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, conf. dr. Horațiu Moldovan, telefon 0769-049.999, e-mail horatiu.moldovan@umfst.ro.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE