Home / Administratie / Proiectul ”Centrul de excelență în pregătirea personalului operativ la dezastre” avansează

Proiectul ”Centrul de excelență în pregătirea personalului operativ la dezastre” avansează

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Horea” al județului Mureș, titular al proiectului „Centrul de excelență în pregătirea personalului operativ la dezastre”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ”Centru de excelență în pregătirea personalului operativ la dezastre”, propus a fi amplasat în localitatea Gornești, pe un teren extravilan identificat prin CF 51603/Gornești.

Potrivit unui comunicat, proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate pe pagina web a APM Mureș, apmms.anpm.ro, iar publicul interesat poate înainta comentarii și observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de zece zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Mureș.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Au început Zilele UMFST 2021!

Ediția din acest an a Zilelor Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George …