Dare de mită și agresiune sexuală în Sângeorgiu de Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 675 Vizualizări

Dare de mită și agresiune sexuală în Sângeorgiu de Mureș

Polițiștii Direcției Generale Anticorupție (DGA) – Serviciul Județean Anticorupție Mureş au finalizat cercetările, iar procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş a întocmit rechizitoriul  prin care a dispus trimiterea în judecată a unei persoane, inculpată pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și agresiune sexuală.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al DGA – Serviciul Județean Anticorupție Mureș, la data de 28 aprilie 2021, ofițerii DGA – Serviciul Județean Anticorupție Mureș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, au prins în flagrant un bărbat care a oferit drept mită unui agent de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș – Secția Rurală nr. 1 Gornești – Postul de Poliție Sângeorgiu de Mureș, suma de 500 de euro pentru a nu lua măsurile legale într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală. ”Agentul de poliție a formulat anterior denunț, în care sesiza faptul că persoana în cauză i-a promis o sumă de bani în scopul menționat. Ca urmare a denunțului formulat, ofițerii SJA Mureș, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, au organizat acțiunea de prindere în flagrant, prilej cu care inculpatul, în vârstă de 48 de ani, a fost prins în timp ce oferea agentului de poliție denunțător suma de 500 de euro”, se arată în comunicat.

Conform aceleiași surse, ”această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE