Un pompier mureșean, salvator și în timpul liber Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 330 Vizualizări

Un pompier mureșean, salvator și în timpul liber

Aflându-se în timpul liber, în timp ce se deplasa în data de 19 august pe ruta Reghin – Gurghiu, plt. adj. Ioan Cozmin Mărginean, angajat al Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș, a observat un accident rutier în care erau implicate două autoturisme.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Horea” al județului Mureș, acesta a oprit fără nici o ezitare și a început să pună în practică cunoștințele dobândite, începând să efectueze o evaluare primară a persoanei de sex feminin care s-a autoevacuat din autoturism.

”În urma evaluării, acesta a constatat că victima acuza dureri în zona lombară și nu prezenta alte traumatisme vizibile. Colegul nostru a recomandat să rămână în poziția în care se află, pentru ca starea ei să nu se înrăutățească. Victima era însoțită de o altă persoană, care prezenta o plagă la nivelul feței și acuza o ușoară durere la membrul inferior stâng. După ce s-a asigurat că victimele sunt stabile, a verificat autoturismul, aflat în afara părții carosabile. În urma recunoașterii, a constat că nu prezenta nici un risc de producere a unui incendiu. În scurt timp, echipajul SMURD Reghin a sosit la fața locului, aceștia fiind ajutați de Cozmin la montarea gulerului cervical si transportarea victimei la ambulanță. În celălălt autoturism implicat, nu existau persoane care să necesite intervenții medicale. Felicitări colegului nostru!”, se menționează în comunicat.

Conform aceleiași surse, plt. adj. Ioan Cozmin Mărginean este încadrat pe funcția de conducător autospecială și paramedic, cu o vechime de 16 ani în cadrul ISU ”Horea” al județului Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE