Megacompetiție de fotbal pentru copii, la Reghin Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 363 Vizualizări

Megacompetiție de fotbal pentru copii, la Reghin

În această săptămână, la Reghin se desfășoară campionatul de fotbal pentru copii ”Sporting & Best Kids Cup”. Cu participarea a 49 de echipe, meciurile se desfășoară în 4 locații diferite.

”Felicit organizatorii pentru evenimentele de înaltă ținută. Am încredere că tinerii fotbaliști implicați își vor realiza visurile și vor deveni viitori campioni”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Mark Endre, primarul municipiului Reghin.

”Cupa „Best Kids & Sporting” – Reghin, aflată la a doua ediție, a reunit copii și juniori, născuți între 2003 și 2016, alături de antrenori și părinți împătimiți, care au trăit cu mari emoții meciurile desfășurate pe parcursul a două săptămâni, pe patru stadioane, în Reghin – Avântul, Gliga și Monte Carlo, și în Gornești. Au participat peste 240 de echipe de fotbal, organizatori fiind cluburile amintite, în colaborare cu „Avântul” Reghin și „Atletic” Gurghiu. Aseară a fost meci mare, antrenorii reghineni „debutând” în Naționala României, alături de foștii internaționali Miodrag Belodedic, Lucian Sânmărtean și Marius Niculae. Sâmbătă și duminică se vor desfășura ultimele finale, astăzi asistând la momentele de glorie ale categoriei 2009. Oameni pentru oameni! Felicitări Viorel Suciu și Budai Barna, și tuturor celor care au pus atât de mult suflet și efort în organizare!”, a transmis, pe pagina sa de Facebook, deputatul social-democrat Dumitrița Gliga.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE