Președinte nou pentru UDMR Târgu Mureș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1609 Vizualizări

Președinte nou pentru UDMR Târgu Mureș

Kovács Mihály Levente a fost ales joi, 26 august, în funcția de președinte al organizației UDMR Târgu Mureș. Vicepreședintele Consiliului Județean Mureș și președintele executiv al organizației județene UDMR Mureș a fost singurul candidat pentru această poziție.
Potrivit unui comunicat remis de Biroul de presă al UDMR Mureș, Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș și președintele Organizației Județene UDMR Mureș, Markó Béla, Soós Zoltán, primarul orașului Târgu Mureș, Csép Andrea Éva, deputat al Parlamentului României, și senatorul Novák Csaba Zoltán au luat cuvântul la ședință.
„Astăzi, putem spune cu adevărat că avem tot ce ne trebuie pentru a lucra, pentru a dezvolta orașul, pentru a dezvolta județul. În Târgu Mureș, în echipa UDMR, sunt oameni hotărâți și tineri entuziaști. E timpul să arătăm că este mai important pentru noi să îi reprezentăm pe maghiarii din Târgu Mureș și să le punem pe primul loc interesele. Este hotărât, persistent și poate face față situațiilor delicate calm și sensibil. Am încredere în el și îl susțin pe Kovács Mihály Levente pentru a conduce organizația UDMR din Târgu Mureș”, a afirmat Péter Ferenc, președintele organizației județene a UDMR și președintele Consiliului Județean Mureș
Noul președinte al organizației UDMR din Târgu Mureș, Kovács Mihály Levente, a subliniat că, în opinia sa, organizația UDMR din Târgu Mureș are ca scop să ajute munca noului management al orașului, să păstreze și să consolideze încrederea oamenilor în politică pentru ca în 2024 oamenii să voteze pentru a putea continua proiectele începute.
„Scopul meu este să arăt că suntem capabili să câștigăm, nu numai în atmosfera de război a campaniei, ci și în viața cotidiană aglomerată. Să construim o organizație și o comunitate puternică, să ajutăm primarul și fracțiunea în înaintarea orașului. Pentru acest obiectiv suntem aici, pentru acest obiectiv luptăm! Ne asumăm această misiune!”, a arătat_ Kovács Mihály Levente.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE