Home / Politic / Președinte nou pentru UDMR Târgu Mureș

Președinte nou pentru UDMR Târgu Mureș

Kovács Mihály Levente a fost ales joi, 26 august, în funcția de președinte al organizației UDMR Târgu Mureș. Vicepreședintele Consiliului Județean Mureș și președintele executiv al organizației județene UDMR Mureș a fost singurul candidat pentru această poziție.
Potrivit unui comunicat remis de Biroul de presă al UDMR Mureș, Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș și președintele Organizației Județene UDMR Mureș, Markó Béla, Soós Zoltán, primarul orașului Târgu Mureș, Csép Andrea Éva, deputat al Parlamentului României, și senatorul Novák Csaba Zoltán au luat cuvântul la ședință.
„Astăzi, putem spune cu adevărat că avem tot ce ne trebuie pentru a lucra, pentru a dezvolta orașul, pentru a dezvolta județul. În Târgu Mureș, în echipa UDMR, sunt oameni hotărâți și tineri entuziaști. E timpul să arătăm că este mai important pentru noi să îi reprezentăm pe maghiarii din Târgu Mureș și să le punem pe primul loc interesele. Este hotărât, persistent și poate face față situațiilor delicate calm și sensibil. Am încredere în el și îl susțin pe Kovács Mihály Levente pentru a conduce organizația UDMR din Târgu Mureș”, a afirmat Péter Ferenc, președintele organizației județene a UDMR și președintele Consiliului Județean Mureș
Noul președinte al organizației UDMR din Târgu Mureș, Kovács Mihály Levente, a subliniat că, în opinia sa, organizația UDMR din Târgu Mureș are ca scop să ajute munca noului management al orașului, să păstreze și să consolideze încrederea oamenilor în politică pentru ca în 2024 oamenii să voteze pentru a putea continua proiectele începute.
„Scopul meu este să arăt că suntem capabili să câștigăm, nu numai în atmosfera de război a campaniei, ci și în viața cotidiană aglomerată. Să construim o organizație și o comunitate puternică, să ajutăm primarul și fracțiunea în înaintarea orașului. Pentru acest obiectiv suntem aici, pentru acest obiectiv luptăm! Ne asumăm această misiune!”, a arătat_ Kovács Mihály Levente.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Pregătiri pentru evenimentul “Sărbători de iarnă” la Reghin. Circulație închisă în zona de centru

Primăria municipiului Reghin informează cetățenii asupra faptului că, începând cu data de 7 decembrie, circulația …