Acțiuni caritabile pentru copilași din medii defavorizate Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 546 Vizualizări

Acțiuni caritabile pentru copilași din medii defavorizate

”Fă RAI din ce ai”, asta ne îndrumă sa facem două tinere implicate în comunitate. Acestea au donat haine și jucării unor copilași mai puțin norocoși din satul Iclandul Mare.

Tinerele au sortat hainele și jucăriile, primite de la o asociație, iar apoi le-au donat familiilor defavorizate. Acțiunea caritabilă a durat în jur de 5 ore, timp în care voluntarele au simțit o bucurie imensă, văzând fericirea copiilor în momentul în care au primit hăinuțe, papuci și jucării.

Georgiana Moldovan ne povestește că a ales să se implice pentru meseria pe care o are, ea fiind asistent medical comunitar și având contact cu oamenii din comunitate zilnic.

„Sunt asistent medical comunitar, iubesc să mă implic și sa îmi ajut comunitatea din care eu fac parte. Ajut oamenii tratamente la domiciliu, suport psihic, în special pentru persoanele vulnerabile, deplasări la medici specialiști pentru punerea unui diagnostic și ulterior dacă este cazul tratament, distribuire de medicamente, voluntariat caritabil etc.”, a declarat Georgiana Moldovan.

Gestul făcut de cele două tinere, ne poate motiva sa fim mai buni, să donam și sa ne gândim și la cei din jur. În județul Mureș există foarte mulți copilași care așteaptă școala fără hăinuțe noi și ghiozdan. Tinerele ne încurajează pe toți să ajutăm cu orice putem aceste suflete nevinovate.

”Trebuie sa îi tratăm pe cei din jur asa cum și noi la rândul nostru ne-am dori sa fim tratați”, a adăugat Georgiana.

 ”Trebuie să îi tratezi pe cei din jurul tău asa cum ți-ai dori să fi și tu tratat indiferent de statut financiar, social etc. Este mai multă  fericire în a da decât în a primi. Este un sentiment minunat când stiu că pot să aduc bucurie, oricât de mică e ea in sufletul unui om. Și mai ales, când te răsplătește cu un Mulțumesc, contează mai mult decât lucrurile materiale, este un sentiment de Împlinire”, a mai spus Georgiana Moldovan.

Violeta OLTEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE