Home / Recomandări zi de zi / Agresiune într-un local din Grebenișu de Câmpie

Agresiune într-un local din Grebenișu de Câmpie

Distribuie

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 2 Band au fost sesizaţi joi, 26 august, cu privire la faptul că la un local public din Grebenişu de Câmpie a avut loc o agresiune.

”Din cercetări a reieşit faptul că un bărbat, de 31 de ani, din Sâncraiu de  Mureş, ar fi exercitat acte de violenţă asupra unui tânăr, de 20 de ani, din Pănet, care, ulterior, a fost transportat la unitatea spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma activităţilor desfăşurate, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, sub supravegherea  Parchetului de pe Judecătoria Târgu Mureş”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția)

 

De asemenea, verificati

Sărbătoritul zilei, Iuliu Praja

Distribuie Redacția și administrația cotidianului Zi de Zi îl felicită pe Iuliu Praja, manager la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.