Home / Business / FOTO: Branduri de top pentru bebeluși și copii, la noul magazin Babybu

FOTO: Branduri de top pentru bebeluși și copii, la noul magazin Babybu

Distribuie

Două antreprenoare mureșence, Ruxandra Petrina și Denisa Vas, au deschis, recent, cel mai nou magazin cu produse premium pentru bebeluși și copii din Târgu Mureș.

Denumit Babybu, magazinul se află în cartierul târgumureșean Tudor Vladimirescu, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 187, și este destinat părinților care caută produse premium din materiale organice, designuri minimaliste, sustenabilitate și calitate superioară.

Branduri locale și internaționale

În acest sens, majoritatea produselor comercializate la Babybu provin de la branduri scandinave și americane precum Nuna, Joie, Mushie, Bibs, Done by Deer, Lulujo, Kids Concept și multe altele. Totodată, în magazin sunt comercializate și branduri locale cum ar fi Odiseea lui Artur și Thomase.

În ceea ce privește oferta de produse destinate bebelușilor și copiilor, aceasta este deosebit de diversificată, de la seturi pentru nou-născuți, babynest, suzete BIBS de lux (100% fără BPA), bavețele Mushie (fabricate din silicon alimentar 100%), jucării de dentiție BIBS, pătuțuri și protecție pentru acestea, articole de îmbrăcăminte, rucsacuri pentru maternitate, jucării (Done by deer), păturici fabricate din bumbac organic, carusele, seturi pentru masă de la Done by Deer și saltele cu activități.

”Eu și soțul meu suntem antreprenori, mai avem încă un business, Casa Petrina din Târgu Mureș, de care probabil ați auzit, iar de imediat un an de zile avem un băiețel, care are 10 luni în prezent. Ideea de business a început în momentul în care eram însărcinată și căutam produse de calitate, produse premium pentru bebelușul meu și căutam anumite branduri pe care nu le găseam pe piața din Târgu Mureș. Motiv pentru care atunci când am aflat că Flaviu și Denisa și-au deschis un magazin online, babybu.ro, am fost foarte încântați, am dorit să vedem și produsele live, iar dintr-o discuție în alta, am decis să dechidem un magazin împreună, unul fizic, tocmai pentru ca târgumureșenii să se poată bucura de aceste produse și de aceste branduri care sunt foarte populare, dar la noi în Târgu Mureș nu se găseau. Mă bucur că pot fi parte din povestea Babybu, mă bucur să fim reprezentanți ai acestor branduri aici, în Târgu Mureș și sperăm să găsim clientela potrivită pentru aceste branduri deoarece sunt aduse pentru prima dată în Târgu Mureș”, a declarat Ruxandra Petrina, asociată.

De remarcat este și faptul că din portofoliul magazinului nu lipsesc nici hainele pentru părinți care se asortează cu ținuta copiilor și care aparțin brandurilor locale Odiseea lui Artur și Thomase.

”Se pot face și seturi mamă – fiică, tată – fiu, se pot personaliza la comandă. Pe lângă haine, avem și accesorii pentru bebeluși, păturici, mobilier, jucării, și încercăm să ne axăm pe nou născuți și copii până la 5 ani. Un plus pe care îl are magazinul comparativ cu alte magazine pentru copii este customizarea produselor, pe lângă popularitatea brandurilor. Suntem dispuși să vedem care este cererea pieței sau ce branduri doresc clienții. Dorim să ne dezvoltăm. Toate produsele pe care le vedeți aici sunt folosite de bebelușii noștri”, a adăugat Ruxandra Petrina.

Raportul calitate – preț, echitabil

Partenera Ruxandrei Petrina în acest frumos proiect, Denisa Vas, a furnizat câteva detalii despre materialele utilizate, precum și despre prețurile produselor comercializate la Babybu.

”Cum zicea și Ruxandra, nu prea am găsit aceste produse pe piața locală. Și noi suntem părinți, avem un băiețel de 5 ani și o fetiță de 10 luni. Ne bucurăm că am creat acest proiect și sperăm să îi încânte și pe părinții din Târgu Mureș. Prețurile produselor noastre se încadrează în funcție de calitatea produselor și este important de subliniat faptul că raportul calitate – preț este unul favorabil. Am ținut foarte mult să fie produse premium în magazinul nostru din materiale certificate, fără substanțe chimice, potrivite pentru bebeluși. Sunt magazine care nu au web site, iar pe web site se pot găsi mult mai multe produse de unde oamenii pot comanda, iar noi le livrăm la adresa fiecăruia. Prima dată am creat site-ul în luna aprilie, iar ca și magazin fizic îl avem doar aici, în Târgu Mureș. Sunt destul de multe comenzi, iar acum urmează să ne promovăm și în mediul online. Dacă vom vedea că este cerere din parte clienților, vom extinde magazinul”, a subliniat Denisa Vas.

Magazinul este deschis de luni până vineri, între orele 10.00 – 18.00, precum și în zilele de sâmbătă, între orele 10.00 – 14.00, iar până în data de 18 septembrie 2021 clienții Babybu au la dispoziție un cod de reducere de 10%. Codul promoțional este babybuwelcome, iar acesta este valabil atât în magazinul fizic, cât și în cel online, www.babybu.ro.

Gabriela BELEAN și Diana CĂRBUREAN


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

”Candidaturi-bombă” anunțate de AUR la Primăria Târgu Mureș și Consiliul Județean Mureș

Distribuie Evenimentul de lansare a candidaților AUR la alegerile locale din județul Mureș va avea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.