Home / Sanatate / Angajări la Spitalul de Urgență din Târgu Mureș

Angajări la Spitalul de Urgență din Târgu Mureș

Anunț angajare personal

Privind ocuparea, fără concurs, a posturilor vacante sau temporar vacante din cadrul Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, pe perioadă determinată, în contextul instituirii stării de alertă pe teritoriul României Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, cu sediul în Târgu Mureş, strada Gheorghe Marinescu, nr. 50, judeţul Mureş, e-mail runos@spitalmures.ro, internet www.spitalmures.ro, conform articolului 11 coroborat cu articolul 27 din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, din 26.05.2020, angajează pe perioadă determinată de până la 30 zile după terminarea stării de alertă, fără concurs următoarele categorii de personal contractual în cadrul Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș

     – 4 posturi asistent medical generalist – Secția clinică gastroenterologie

     – 2 posturi infirmier/infirmier debutant – Secția clinică gastroenterologie

     – 1 posturi îngrijitoare de curățenie – Secția clinică gastroenterologie

  1. Nivelul studiilor şi vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării posturilor sus menționate:
  2. Asistent medical generalist: absolvent de liceu (12 clase) cu diplomă de bacalaureat, studii superioare, superioare de scurtă durată, postliceale de specialitate, certificat de membru și adeverinţă pentru participare la concurs eliberată de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor, Asistenţilor Medicali din România.
  3. Infirmier infirmier debutant:
  4. pentru posturile de infirmier: absolvent de liceu (12 clase) cu sau fără diplomă de bacalaureat, curs de infirmier finalizat, 6 luni vechime în activitatea de infirmier,
  5. pentru posturile de infirmier debutant: absolvent de liceu (12 clase) cu sau fără diplomă de bacalaureat, dovada înscrierii la cursul de infirmier, fără condiții de vechime.
  6. Îngrijitoare de curățenie: absolvent studii generale (8 clase).

Dosarele se depun la sediul Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș până în data de 30 august 2021 în intervalul orar 14.30 – 15.30. Candidații care se prezintă pentru depunerea dosarelor se vor prezenta la Birou relații publice și comunicare (lângă Biroul achiziții publice).

Selecția dosarelor se va desfășura în data de 31 august 2021 la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Afișarea rezultatelor selecției dosarelor va avea loc în data de 31 august 2021 ora 15.30, la avizierul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș precum și pe site-ul www.spitalmures.ro.

Proba de interviu va avea loc în data de 1 septembrie 2021,  în Sala de protocol a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș după cum urmează:

  • Începând cu ora 9.00 – asistenți medicali;
  • Începând cu ora 10.00- infirmere;
  • Începând cu ora 10.30- îngrijitoare de curățenie.

Informaţii suplimentare: Serviciul resurse umane – Biroul organizare, sau telefon 0265-212.111. interior 462, avizier, sau site-ul: www.spitalmures.ro.

(Comunicat de presă, Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Vine valul 4? Dublare a numărului de cazuri COVID-19 în Mureș, în 24 de ore!

Față de ziua precedentă, la nivelul județului Mureș au fost înregistrate 49 de cazuri noi …