De la arome florale la afumate – cum diferă percepția noastră despre gustul de whisky? Life style
  • admin
  • 0 comentarii
  • 140 Vizualizări

De la arome florale la afumate – cum diferă percepția noastră despre gustul de whisky?

Vorbind despre whisky, Winston Churchill a spus: „Sunt un om simplu, mă mulțumesc doar cu ce e mai bun”. Adevărul este că această tărie este extrem de versatilă, iar diversitatea sa aromatică poate cuceri pe oricine.

Deși se spune că gusturile nu se discută, este important să știi care este aroma ta preferată sau care este gustul de care ți-e poftă, pentru a comanda băutura perfectă din magazinul online BeiCeVrei.

În continuare, urmează să descoperi care sunt principalele arome de whisky pentru care poți opta pentru a-ți satisface curiozitatea!

Fructe uscate și nuci

Pentru a experimenta gustul complex al unei băuturi fine, este recomandat să optezi pentru aromele de fructe coapte și uscate (caise, prune sau struguri), alături de diferite tipuri de nuci (migdale, nuci de Macadamia sau alune de pădure).

Acestea sunt subliniate de către nuanțe dulci și delicate de vanilie, caramel prăjit și scorțișoară. Descoperă acest amestec senzațional încercând sortimente de Kavalan – Taiwan Single Malt, Balvenie – Scotch Single Malt, Evan Williams – American Bourbon și multe altele.

Florale și elegante

Ideal pentru a fi savurat pe post de aperitiv, un sortiment cu note florale și elegante se distinge prin rafinament și subtilitate. Din colecția BeiCeVrei, poți încerca Cardhu – Scotch Single Malt, o băutură bine echilibrată cu textură catifelată, sau Hakushu – Japanese Single Malt. Băutura japoneză te va surprinde cu arome de pere dulci, mentă și kiwi, completate de note de busuioc și ace verzi de pin.

Afumate sau maritime

Cu o aromă intensă de fum de turbă, sare de mare, saramură și caramel sărat, această tărie trebuie savurată în tihnă, în ritmul valurilor care se izbesc de țărmul mării. Începe experiența unică alături de un scotch din colecția Isle of Jura, creat pe faimoasa insula scoțiană, și continuă călătoria alături de sortimentul Classic Laddie Scotch, produs în distileria Bruichladdich.

Fructe proaspete și vanilie

Cei care iubesc băuturile dulci trebuie să încerce un whisky delicios, precum cel produs de Jim Beam, Chivas Regal sau Jack Daniel’s. Acestea sunt animate de aromele fructelor tropicale și de cele de vanilie, preluate din butoaiele de stejar în care a fost maturat bourbonul.

Malț și miere

Varianta simplă și elegantă a unui whisky este ideală pentru a pregăti diferite cocktailuri. Malțul amar și mierea dulce creează o băutură echilibrată, care nu ar trebui să lipsească din casa ta.

Turbă și fructe

La fel de clasice, aromele de turbă arsă și diverse fructe sunt ideale pentru a crea momente de neuitat în compania acestei băuturi rafinate. Descoperă acest gust inconfundabil savurând un pahar de Smokehead – Scotch Single Malt ori unul de Kamiki – Japanese Blended Malt.

Complexe și delicate

Indiferent dacă optezi pentru o băutură produsă în Scoția, Irlanda, Japonia, America sau Canada, alege un sortiment care să te facă să visezi cu ochii deschiși la cele mai frumoase povești. Lasă-te surprins de combinația inedită de arome și savurează în tihnă o băutură de excepție!

În magazinul online BeiCeVrei, vei descoperi toate sortimentele de whisky discutate în acest articol și multe altele. Descoperă acum colecția de băuturi, comandă produsele pe care ți le dorești, iar acestea vor fi livrate în cel mai scurt timp posibil la adresa selectată de tine!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE