Home / Politic / Soós Zoltán, mesaj de susținere pentru noul lider al UDMR Târgu Mureș

Soós Zoltán, mesaj de susținere pentru noul lider al UDMR Târgu Mureș

Vicepreședintele Consiliului Județean Mureș, care deține și funcția de președintele executiv al UDMR Mureș, Kovács Mihály Levente, a fost ales joi, 26 august, în funcția de președinte al UDMR Târgu Mureș.

La alegeri a participat și Soós Zoltán, primarul orașului Târgu Mureș, care și-a declarat susținerea față de noul lider al UDMR Târgu Mureș.

„Fără îndoială, în ultimele două decenii, Târgu Mureșul, inclusiv comunitatea maghiară au suferit din cauza gestionării defectuoase a orașului de către fosta conducere. În 2016, o nouă echipă a încercat remedierea situației. Nimeni nu ne-a acordat prea multe șanse, dar  ne-am întărit treptat și atunci târgumureșenii au înțeles că, dacă există cooperare, dacă scopul ne e construirea comunității, credibili fiind în ce ne propunem, atunci oamenii își pot recâștiga încrederea. Am făcut pași spre succes iar în 2020 am demonstrat că putem împreună schimba viitorul orașului. În această campanie, Kovács Levente a fost un camarad stăruitor, loial și de încredere. Nu cunosc un candidat mai demn și mai nimerit pentru a putea continua cu succes această activitate. Cred că personalitatea, individualitatea sa, înțelepciunea-i care sfidează vârsta, reprezintă o garanție ce oferă fundal politic adecvat dezvoltării orașului”, a transmis Soós Zoltán.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Luduș: Creșă arondată la „Căsuța Fermecată”

În Legea nr. 1/2001 a Educației Naționale la articolul 27, alineatul 1, este specificat ca …