Home / Invatamant / Echipa managerială a Inspectoratului Școlar Județean Mureș numită prin Ordin de Ministru

Echipa managerială a Inspectoratului Școlar Județean Mureș numită prin Ordin de Ministru

Conducerea Ministerului Educației a numit, în urmă cu câteva zile, printr-un Ordin, echipa managerială a Inspectoratului Școlar Județean Mureș pentru anul școlar 2021-2022.

”Conform metodologiei privind mișcarea personalului didactic pentru anul școlar 2021-2022, până la data de 19 august trebuiau efectuate toate numirile pe funcțiile vacante sau temporar vacante de conducere, îndrumare și control. Bineînțeles că aceste numiri trebuiau făcute atât la nivelul Inspectoratului Școlar, cât și la nivelul tuturor unităților de învățământ preuniversitar – acolo unde în acest moment nu există personal didactic care să le ocupe în urma unui concurs. La nivelul conducerii Inspectoratului Școlar Județean Mureș, prin Ordin de Ministru, au fost emise ordine de numire pentru echipa managerială formată din subsemnatul – inspector școlar general, respectiv Illés Ildiko – inspector școlar general adjunct și Antoniu Ioan Berar – inspector școlar general adjunct, iar domnul Fodor Alexandru Iosif a fost numit mai departe prin Ordin de Ministru, prin detașare în interesul învățământului, director al Casei Corpului Didactic Mureș”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, prof. drd. Sabin Gavril Pășcan, inspector școlar general al județului Mureș.

Alex TOTH

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Măști în loc de amenzi, oferite de polițiști la Târgu Mureș

Echipaje mixte ale Poliției Municipiului Târgu Mureș și Poliției Locale Târgu Mureș au desfășurat sâmbătă …