Festivalul Văii Târnavelor, la Târnăveni Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 293 Vizualizări

Festivalul Văii Târnavelor, la Târnăveni

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară a Văii Târnavelor, în parteneriat cu Consiliul Județean Mureș, Primăria și Consiliul Local al municipiului Târnăveni organizează vineri, 3 septembrie, în incinta Casei de Cultură ”Mihai Eminescu” din Târnăveni, Festivalul Văii Târnavelor.

Potrivit organizatorilor, de la ora 17.00, sala de oglinzi va găzdui aniversarea cuplurilor care împlinescu 50 de ani de căsătorie. În aceeași locație, de la ora 17.30, conducerea Primăriei municipiului Târnăveni va premia șefii de promoție ai unităților de învățământ din localitate.

Spectacolul folcloric va începe de la ora 18.00, în sala mare, va fi prezentat de Iulian Praja, iar pe lista invitaților se află Ansamblul Artistic ”Junii Târnavelor”, Anastasia Hălmaciu, Silviu Sprâncenatu, Alexia Vornicu, Ansamblul Artistic Profesionist ”Mureșul”, Reta Rus, Marius Ciprian Pop, Mihaela și Ciprian Istrate, Veta Biriș, Cornelia și Lupu Rednic, care vor fi acompaniați de Orchestra Ansamblului Artistic Profesionist ”Mureșul”, dirijor Zoltan Bambo.

Intrarea la eveniment este liberă, cu respectarea normelor de combatere a virusului SASR-CoV-2.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE